Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderan zvuk

Grašo joj napisao pjesmu: Danijela Martinović objavila 'Iluziju'

Danijela Martinović
Foto: Šime Eškinja
1/5
06.02.2014.
u 11:05

Danijela Martinović objavila je novi singl, nazvan "Iluzija". Plesni ritam dignut će sve na noge, a Danijela je modernim zvukom oduševljena...

Danijela Martinović objavila je novi singl, nazvan "Iluzija". Plesni ritam dignut će sve na noge, a Danijela je modernim zvukom oduševljena. – Nakon višemjesečnog rada na pjesmi, izuzetno sam sretna što je "Iluzija" konačno u eteru i što je ljudi imaju prilike čuti.

Mislim da smo napravili jedan odličan spoj modernog zvuka koji je trenutačno aktualan u svijetu, a koji je Enes Tvrtković producirao, te mog glazbenog izričaja kojem sam godinama vjerna. Pjesma je zarazno pjevna, ima vrlo kvalitetan i moderan tekst – izjavila je Danijela o pjesmi.

Na tekstu je radio njezin dugogodišnji partner Petar Grašo, a pomogla mu je Antonija Šola. Glazbu za pjesmu potpisao je Grašo, a produkciju je odradio Enes Tvrtković. Pjesma je premijerno puštena u showu Dalibora Petka.

Komentara 1

GO
gogafmm
14:33 08.02.2014.

teska kopija Severine i Rozge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije