Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena slave

Graši je obožavateljica spavala pred vratima, evo što je on učinio

Nina Badrić, Petar Grašo i Jelena Rozga
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
13.02.2018.
u 08:23

Pjevač je ovu situaciju riješio na lijep način i pozvao obožavateljicu iz Makedonije u stan i objasnio joj da on želi čuvati svoju privatnost.

U intervju za Puls Online pjevač Petar Grašo otkrio je zanimljivu situaciju koju mu je priuštila jedna obožavateljica iz Makedonije.

Naime, ta obožavateljica je silno željela upoznati Grašu pa je kampirala ispred njegovog stana.

- Djevojka iz Makedonije je jednom došla i spavala ispred moje kuće dok sam bio na turneji. Susjedi  su me zvale i rekli kako netko kampira ispred moje kuće. Kada sam došao, na lijep smo to način riješili. Pozvao sam je kod sebe u stan, pokazao joj da sam ja samo čovjek i da želim svoju privatnost. Nakon toga ona je otišla kući, ponekad mi piše, udala se, ima dvoje djece. Ovo nije nikakva ekskluzivna priča koju ja samo imam u životu. Vjerojatno većina ljudi koja je medijski eksponirana ima takve situacije - kaže Grašo.

Osvrnuo se i na dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović i rekao su ih mediji već nekoliko puta vjenčali i rastavili.

- Mi ne čuvamo vezu tako da je to zabranjena tema, nekako smo se oboje odlučili da taj privatan život, koliko god je moguće, maknemo sa strane. Većina mog pojavljivanja je javno, devedeset posto i tih deset posto što ostaje za mene, nisam spreman ponuditi na pladnju. Ne želim slikati svoju spavaću sobu- kaže pjevač. 

Nina Badrić, Petar Grašo i Jelena Rozga
1/9

Komentara 3

OB
ObrenM
16:26 13.02.2018.

Hrvoje-nisi upoznat.Da je bio obozavatelj onda bi bilo "kontakta".

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:09 13.02.2018.

Znači,uvukao ju je u stan?Hmmmm?Grašo,Grašo?????

DU
Deleted user
08:13 14.02.2018.

Stvarno ne razumijem...cijena slave! Zamisli kakva je to velika cijena slave! Muka mi je od ovakvih članaka i naslova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije