Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl godine

Gradi se pozornica sa skulpturom Robbiejeve glave visoke 7 metara

robbie
Pixsell
08.08.2013.
u 08:15

Britanski pjevač stiže u pratnji 11 vrhunskih glazbenika s kojima će održati dvosatni nastup na pozornici koju je do posljednjeg detalja smislio stručni tim.

Još je samo pet dana ostalo do koncerta Robbieja Williamsa na zagrebačkom Maksimiru. Fanovi iz Hrvatske, ali i cijele regije već se zagrijavaju, a Robbie prije toga u nedjelju ima koncert u Mercedes-Benz Areni u Stuttgartu. Dobra vijest za sve one koji nisu kupili ulaznicu za pravi ljetni spektakl jest da karata još uvijek ima, a moći će se kupiti i na sam dan koncerta, 13. kolovoza.

Iznimno skup show

A osim o impresivnoj vokalnoj sposobnosti koju je Robbie pokazao u sklopu svoje turneje “Take The Crown”, zasigurno se najviše priča o divovskoj pozornici. Na Maksimiru su jučer počeli radovi, sastavljaju se svi dijelovi, a pozornicom dominira pozlaćena skulptura Robbiejeve glave visoka čak sedam metara.

– Cijeli show je jako skup, pozornica je napravljena od iznimno teških dijelova, ali je primjenom tehnologije i dobrom kontrolom rada zajamčena sigurnost – kazali su iz tvrtke koja je zadužena za gradnju bine. Ideju za izgled dao je Robbiejev tim i kažu da su jako zadovoljni rezultatom. Oprema za koncert stiže u 36 kamiona, a odmah poslije zagrebačkog koncerta putuje u Zürich.

Osim impresivne pozornice po kojoj će Robbie dva sata neumorno skakati, zapanjujuća je i lista glazbenika koji ga prate. Glazbeni je direktor, ujedno i klavijaturist u bendu, Paul Beard. Gitare sviraju Gary Nuttall i Tom Longworth. Ritam sekciju čine Jeremy Meehan na bass gitari i Karl Brazil za bubnjevima. Benjamin Edwards, Mark Brown i Michael Kearsey sviraju puhačke instrumente.

Zajedno u teretani

Uz Robbiejev glavni i vodeći vokal, prateće pjevačice su Denosh Benett, Nayanna Holley i Sara Jane Skeete. Osim što je cijeloj ekipi bitno da odlično zvuče, paze i na odjeću i obuću kako bi komotno mogli plesati po cijeloj pozornici. A snagu za dvosatni nastup skupljaju u teretani koju posjećuju u pauzama između koncerata. I sam Robbie je prije početka turneje često bio u teretani, a dva sata prije nego što koncert počne zagrijava se i trči. Nakon toga slijedi tuširanje i odijevanje, a Robbie je u intervju za Večernji list rekao kako jedva čeka doći u Hrvatsku provjeriti kakva smo publika.

>>Robbie Williams za Večernji: Jedva čekam nastup u Zagrebu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije