Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pauze

Gotovo je! Nives Ivanišević ponovno ima osmjeh na licu

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
14.10.2019.
u 18:54

Tomislav Cvetković i ja, svaki radni dan od 13 do 17 sati na Narodnom radiju - napisala je Nives uz fotografiju s kolegom Tomislavom.

Porodiljni dopust za Nives Ivanišević je završio i voditeljica se vratila na posao na Narodni radio. 

- Tomislav Cvetković i ja, svaki radni dan od 13 do 17 sati na Narodnom radiju - napisala je Nives uz fotografiju s kolegom Tomislavom. Dobrodošlicu joj je odmah poželjela i kolegica Tatjana Jurić, a obožavatelji su joj poručili kako im je nedostajao njezin veseo glas u eteru. 

Nives i Goran Ivanišević u rujnu prošle godine postali su roditelji malog Olivera, a dva mjeseca nakon poroda Nives se na kratko vratila na Narodni ali samo kao gošća kod kolege Marka Bratoša. U intervju za Story prije nekoliko mjeseci rekla je kako redovito sluša Narodni radio i prati sve što se događa.

- Sa svima se i čujem pa imam osjećaj kao da sam na maloj pauzi, a ne na rodiljskom dopustu - rekla je tada. Dodala je kako će se na posao vratiti čim joj sin napuni godinu dana. 

- Mislim da je to jako važno, osobito za ženu poput mene jer volim biti među ljudima, volim svoj posao i osjećam se korisno i ispunjeno dok radim. Goran me u tome jako podržava i stalno mi govori koliko je za ženu važno da radi.- rekla je tada. 

 

Komentara 4

Avatar links
links
20:11 14.10.2019.

a deda čuva dijete... iako, trebalo bi i dedu čuvati

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
19:50 14.10.2019.

Libo me....

DU
Deleted user
18:58 14.10.2019.

Koga briga??? Po čemu je ona zadužila hrv.narod da je toliko bitna? Znam roditelje koji rade 3 posla pa nitko o njima ne piše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije