Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan ukras

Gosti neugodno iznenađeni Jeleninom večerom: 'Jelo je bilo puno dlaka'

Foto: RTL
1/15
05.11.2020.
u 21:15

Goste je domaćica dočekala uz pjesmu. „Lijepa dobrodošlica“, rekla je Lukrecia, a svidjelo se i Ivanu iako je priznao da se ne razumije u takvu vrstu glazbe.

Današnja je kuharica u „Večeri za 5 na selu“ bila pjevačica Jelena, koja je ostale natjecatelje ugostila u prekrasnoj nadstrešnici u svom vrtu u mjestu Pavučnjak. Za njih je pripremila predjelo naziva Italiana, glavno jelo Lutka za bal i desert Brodolom. „Simpatično mi je to kako je stavila imena pjesama“, komentirala je Lukrecia, a Ivan ushićeno dodao: „To će biti čarobna večera.“ Goste je domaćica dočekala uz pjesmu. „Lijepa dobrodošlica“, rekla je Lukrecia, a svidjelo se i Ivanu iako je priznao da se ne razumije u takvu vrstu glazbe. Za aperitiv im je Jelena ponudila višnjevac, a za Snježanu koja ne pije alkohol - sok od aronije.

1/8

„To svaki dan pijem zbog zdravlja i baš me razveselila“, rekla je Snježana, a Ivana je oduševila i disko-kugla za stolom. „Scenarij njezine večere bio mi je savršen!“ komentirao je, a Snježanu je sve vratilo u mladost i sjetilo na izlaske u diskoteke.  
Domaćica je ubrzo poslužila predjelo - omlet. „Super mi je predjelo, sve što je stavila unutra - bilo mi je izvrsno“, komentirala je Snježana, no Tomislav je opet imao neke primjedbe. „Sve je zagorjelo pa je jelo imalo takav okus i nije mi se svidjelo“, rekao je, a Ivanu je bilo vrhunski.

Foto: RTL/Screenshot

Došao je red na glavno jelo - ražnjiće s povrćem. „Bilo je jednostavno, klasika“, odmah je prigovorio Tomislav, a potom su se smijali salati - u kojoj je bila lutka! „Zašto uopće nosi lutku? Uopće nisam skužio da je to salata!“ smijao se pijanist, a potom su Lukrecia i on zaključili kako im je to ipak bilo malo jezivo. „Ivan je bio u elementu“, rekla je Snježana, a Tomislav dodao: „Nastavio je sa svojim čudnovatim ponašanjem, ali uveselio me ako ništa drugo.“

Glavno jelo goste ipak nije oduševilo kao lutka tako da su svi imali velika očekivanja kad je o desertu riječ. „Obožavam griz i kokos, ali onaj donji dio je bio jako suh, ne priliči mi to ni ljeti, jeseni, ni zimi... Eventualno bih u zimu jeo tako nešto“, rekao je Ivan, Tomislavu je također bila previše suha smjesa, a Lukreciji je bio toliko fin da bi ga jela svaki dan. Jelena im je darovala dekice i zaključila kako bi bilo super da nastave s karaokama te da Lukrecia i Tomislav zapjevaju. Naposljetku su pjevali domaćica i njih dvoje, a Ivan i Snježana su zaplesali! „Ova večera je za pamćenje“, zaključio je Tomislav.

Foto: RTL/Screenshot

Za Jeleninu večeru Snježana je dala ocjenu deset zato što joj je sve bilo odlično, Tomislav je dao ocjenu dva zbog lutke u glavnom jelu jer smatra da je bilo puno dlaka okolo po hrani, Lukrecia se odlučila za osmicu zato što je predjelo bilo zagorjelo, a Ivan se također odlučio za ocjenu osam zato što mu je glavno jelo bilo prejednostavno, a desert presuh.

Kakav će biti završnica 'Večere za 5 na selu' u Samoboru i okolici te čime Snježana misli oduševiti svoje goste - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa od 20 sati na RTL-u!

Foto: RTL/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

DG
dana11042004@gmail.com
05:58 06.11.2020.

Koliko vidim tom Ivanu nisu sve čiste u glavi! Lik nije baš normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije