Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu sretni

Gosti hotela bijesni jer im je Bieber zbog svoje svadbe zabranio ovo

Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: Profimedia
1/7
29.09.2019.
u 12:06

Justin i njegova supruga Hailey Baldwin ovaj vikend će nakon tajnog vjenčanja imati i svadbenu ceremoniju na koju su pozvali prijatelje i obitelj i vjenčanje će se održati u jednom hotelu u Južnoj Karolini.

Nakon tajnog vjenčanja Justin Bieber i Hailey Baldwin odlučili su napraviti i reprizu vjenčanja za svoje prijatelje i obitelj.

Kao lokaciju vjenčanja odabrali su luksuzni hotel u Južnoj Karolini, a kako prenose američki mediji to je izazvalo bijes kod ostalih gostiju. Par je od uprave hotela zatražio da na 48 sati ostalim gostima zabrane korištenje spa centra i bazena kako bi uzvanici hotela i mladenci te dijelove hotela i njihove usluge imali samo za sebe.

Naravno da su gosti bili bijesni jer su taj sadržaj platili, a sada im je uskraćen. Navodno se hotel odlučio iskupiti za to pa su gostima  u zamjenu ponudili povrat novca i besplatan obrok u hotelu.

Foto: Profimedia

U hotelu u kojem će se održati vjenčanje pjevača i manekenke Justin dolazi često i tamo je uvijek boravio kad je imao problema i trebao je mir. Bračni par je, tako oboje tvrde, prije vjenčanja koje su obavili u tajnosti, apstinirao od seksualnih odnosa.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
12:25 29.09.2019.

Dobro da nisam bio u tom hotelu da bi me to zanimalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije