Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Jurenec

Gospodin Savršeni: Tradicionalan, igra košarku i proputovao je cijeli svijet

Foto: Instagram
1/7
24.08.2018.
u 15:18

Na jesen počinje reality show “Gospodin Savršeni” u kojem će se za njegovu naklonost boriti brojne dame, a za sebe kaže da je pravi romantik

Otkako je RTL televizija najavila snimanje popularnog showa “The Bachelor” koji se posljednjih šesnaest godina prikazuje u više od trideset zemalja diljem svijeta, hrvatska verzija showa “Gospodin Savršeni” dala je zahtjevan zadatak Goranu Jurenecu za čiju će se naklonost boriti brojne dame kroz romantične večere, izlete, razgovore.

Samom najavom emisije plavooki Goran izazvao je velik interes, ponajviše zbog svog izgleda. Visok, crn, plavih očiju, šarmantna osmijeha i isklesana tijela, 38-godišnjak ipak još nije pronašao onu pravu.

– Kod žena tražim ono nešto, dušu, a ljubav života još nisam pronašao – otkrio je “gospodin savršeni” dodavši da mu je važan karakter osobe, podrška u svim aspektima života, iskrenost.

Nadalje tvrdi da, ako ima ljubavi, svi problemi se lako riješe. Cijeni tradicionalne vrijednosti, a uvijek će ga privući simpatična i vesela djevojka koja je zadovoljna sobom i uživa u životu. Ovaj nepopravljivi romantik za sebe kaže da jako cijeni i poštuje žene. Rođen i odrastao u Berlinu, dugi niz godina profesionalno je igrao košarku u njemačkoj Bundesligi, obožava i borilačke vještine, a jedno vrijeme radio je i kao osobni trener.

Danas za to nema vremena, premda katkad prijateljima osmisli plan prehrane i trening. Modelingom se počeo baviti s 27 godina, snimao je kampanje i u Los Angelesu, New Yorku, Miamiju, Grčkoj, a sad ga je put doveo u Hrvatsku. Doduše, godinama već ljetuje u Biogradu na Moru i, premda je proputovao gotovo cijeli svijet, zaljubljen je u Dalmaciju.


 

– Najviše me opušta dolazak na našu obalu, obožavam gledati zalazak sunca i more, to mi daje snage – ističe Goran. Sudeći po njegovu Instagram profilu, prilično je samozatajan. Na gotovo svim fotografijama je sam, ali vidi se da uživa u životu. Nedavno je bio u Egiptu, obožava Tajland i tamošnje plaže i rado ističe svoje atletsko tijelo. Kad su vatreni dogurali do finala SP-a u Rusiji, ponosno je objavljivao fotografije u kockastim majicama.

Budući da i u Njemačkoj vlada interes za ovog zgodnog Hrvata, svaku priliku koristi kako bi promovirao Lijepu Našu pa je istaknuo da obožava naše maslinovo ulje koje je savršeno za konzumaciju, ali i za kožu. U showu “Gospodin Savršeni” iskreno se nada da će pronaći onu pravu, ali ako se to i ne dogodi, ne sumnjamo da će ovaj show ponuditi puno zabave i gledateljima i sudionicima.

Komentara 12

AS
aspiranto1950
15:42 24.08.2018.

Predugo je tražo pravog, pa još nema pravu.

LU
lunar777
18:34 24.08.2018.

Inače je tradicionalan ... :-)

KA
karlodrago
19:00 24.08.2018.

"Gospodin savršeni"nekako vuče kao da je gej.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije