Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO SE

Gospodin Savršeni se skinuo i poslao poruku obožavateljicama

Mijo Matić
Foto: Instagram
1/5
08.04.2020.
u 07:00

- Nisam razmišljao na način da želim biti na naslovnici ili ostvariti sportski uspjeh. Prema tome nisam pridodavao veliku pozornost niti značaj takvim stvarima. Iako sam ostvario te stvari, one su bile samo posljedice moje vizije - napisao je Mijo Matić

Mijo Matić, zvijezda druge sezone RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni", na Instagramu često pokazuje svoje besprijekorno tijelo, a danas je obradovao obožavateljice nakon što je objavio fotografiju golog torza. Mijo je u fotografiju napisao kako ga ne zanimaju gotove stvari, već kako se to odvija unutar pojedinca.

Mijo Matić
1/17

- Nisam razmišljao na način da želim biti na naslovnici ili ostvariti sportski uspjeh. Prema tome nisam pridodavao veliku pozornost niti značaj takvim stvarima. Iako sam ostvario te stvari, one su bile samo posljedice moje vizije. Moja vizija nije bila da pripadam nekoj zlatnoj eri bodybuildinga, aesthetic era, zyzz eri.... Te riječi, ta imena samo mijenjaju oblik, a onu dubinu koju sam tražio nisam pronalazio u tome za sebe - poručio je Mijo pratiteljima, a onda nastavio: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NE ZANIMAJU ME GOTOVE STVARI, VEĆ KAKO SE TO ODVIJA UNUTAR MENE/POJEDINCA. - Nisam razmišljao na način da želim biti na naslovnici ili ostvariti sportski uspjeh. Prema tome nisam pridodavao veliku pozornost niti značaj takvim stvarima. - Iako sam ostvario te stvari, one su bile samo posljedice moje vizije. Moja vizija nije bila da pripadam nekoj zlatnoj eri bodybuildinga, aesthetic era, zyzz eri.... Te riječi, ta imena samo mijenjaju oblik, a onu dubinu koju sam tražio nisam pronalazio u tome za sebe. - Identificirati se s nečim takvim za mene je bila čista dječja fora. Toliko sam daleko išao da se nisam htio poistovjećivati s tijelom niti unositi fiktivne i imaginarne vrijednosti iz fitnessa o kojima pišem, a kamoli financijski ovisiti isključivo o fitness sceni. Tu bi mi se gubila kvaliteta života i sloboda u svakom smislu kojem težim. - Za kraj poruka koju dijelim s vama: izgledanje je za druge, postojanje je za sebe. Nauči razliku! #haveaniceday #stayhome

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

- Identificirati se s nečim takvim za mene je bila čista dječja fora. Toliko sam daleko išao da se nisam htio poistovjećivati s tijelom niti unositi fiktivne i imaginarne vrijednosti iz fitnessa o kojima pišem, a kamoli financijski ovisiti isključivo o fitness sceni. Tu bi mi se gubila kvaliteta života i sloboda u svakom smislu kojem težim - napisao je Matić, a onda i uputio važnu poruku:

- Izgledanje je za druge, postojanje je za sebe. Nauči razliku - poručio je Gospodin Savršeni uz prigodni hashtag #ostanidoma.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:02 08.04.2020.

Gospodin savršeni izgleda traži obožavatelje po teretanama. Mala i simpatična Slovenka nije uspjela, jače je to i od nje.

TR
Tripoli
07:44 08.04.2020.

svaka cast!!opet sam bogat za jedno novo iskustvo procitavsi ovaj vrhunski clanak!!ovakvih i slicnih tematika i osvrt nam treba sto vise!

Avatar Idler
Idler
08:32 08.04.2020.

Pojednostavljeno - puce, najte se ni trudit 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije