Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Jurenec

Gospodin Savršeni napravio je jednu promjenu: Izgledaš puno mlađe

Foto: RTL
1/10
19.07.2019.
u 21:10

Goran je promijenio frizuru i oduševio obožavateljice koje kažu da im je jako zgodan i žale što je zauzet.

Hana Rodić ovo ljeto je napravila velčiku promjenu i povećala je grudi kod estetskog kirurga, a za promjenu, doduše ne tako radikalnu, odlučio se i njen dečko Goran Jurenec. 

Promijenio je frizuru i poprilično je skratio što je njegove brojne obožavateljice oduševilo. Poručile su mu kako izgleda barem deset godina mlađe.

- Stvarno top frizura. Zgodan si. Ovo ti je puno bolji friz. Sad izgledaš mlađe s tom frizurom, super je. - hvalile su ga obožavateljice i dodale kako je šteta što je zauzet.

Hana i Goran upoznali su se u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" i odmah su kliknuli ali Goran nije odabrao Hanu u finalu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kasnije je shvatio da je pogriješio  i javio joj se i započeli su romansu koja i dalje traje. Upravo je Goran bio Hani najveća podrška nakon estetske operacije koju je napravila u Turskoj.

Komentara 1

DU
Deleted user
23:23 19.07.2019.

Bas da je nesto,i nije ali eto,tako je kako je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije