Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gordana tražila Dejana da se odseli, a njezin razlog ga je ostavio u šoku

Foto: RTL
1/4
07.04.2020.
u 16:17

Dejan je bio u šoku kada je Gordana zatražila od njega da napusti stan.

U današnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi će riješiti probleme koji ih već neko vrijeme muče, a raspast će se i naizgled najbolja veza - ona Gordane i Dejana. "Ja se ne osjećam ugodno biti s tobom nasamo", kazat će Gordana Dejanu nakon što će cijelu noć provesti u svađi. On ju je pitao je li ga se boji, a ona je odgovorila potvrdno. Onda mu je naredila: "Ja se sada idem naći s frendicom, a ti se do tada odseli!"

"Ne mogu vjerovati da se ne osjeća sigurno, to mi je užasno, nevjerojatno i neprihvatljivo", u šoku će prokomentirati Dejan, a par će kasnije potražiti savjet eksperta kako bi provjerili postoji li ikakva nada za spas njihova braka. S druge strane, Nikolina počinje gajiti osjećaje prema Adamu i ponovno priznaje da joj je on jako zgodan i privlačan, a Nadia postaje ljubomorna na Nikolinu zbog njezinog komentara kako je i Luka zgodan dečko. 

"Preporučila bih joj da ne dira ono što je moje", zaštitnički će se postaviti Nadia. A je li njezina ljubomora opravdana i hoće li se Goga i Dejan pomiriti - pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!​

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije