Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GOSPODIN SAVRŠENI'

Nije mu svejedno što je Hana u kontroverznom srpskom realityju: 'Ne daj Bože da joj se nešto dogodi'

Foto: Instagram/Screenshot
1/8
29.09.2020.
u 08:52

Gledatelji diljem regije prate srpski reality show "Zadruga" u koji je ušla i hrvatska reality zvijezda Hana Rodić.

Zagrepčanka koja je osvojila srce hrvatskih gledatelja u realityju "Gospodin Savršeni" Hana Rodić priključila se natjecateljima u srpskom showu "Zadruga" koji diže prašinu od početka emitiranja i glasi kao jedan od najkontroverznijih realityja na Balkanu.

Njezin dečko, Gospodin Savršeni iz prve sezone Goran Jurenec velika joj je podrška u njezinu podvigu za koji nisu znali ni njezini roditelji. 

– Goran nije ljubomoran, već smo u dva realityja bili zajedno. Uskoro će nam biti druga godišnjica – kazala je Hana i rekla da je pratila Zadrugu jer želi biti upoznata s onim što je čeka u kući. Otkrila je i tko joj se najviše svidio od kandidata u Zadruzi. – Izgledom nijedan nije moj tip, a i zauzeta sam pa ne bih komentirala, ali najviše mi se dopala Žana. Volim opuštene ljude, ima nekih koji mi se ne sviđaju, mislim da su foliranti, a tu bih izdvojila Paulu, Matoru i Tomovića – dodala je Zagrepčanka za koju Goran strahuje.

1/5

– Hana ima jako zanimljivu osobnost i vizualno je atraktivna za televiziju. A uz to je još jako elokventna. Znači da postoji velika mogućnost da jako dugo ostane u tom realityju. Ali također znam koliko je nježna i emotivna osoba pa sam joj htio skrenuti pažnju na te situacije koje će svakako biti u tom formatu, a sada je neću moći zaštititi od bezobraznih ukućana – kazao je Jurenec za 24 sata komentirajući nedavne Hanine izjave u realityju da bi joj se on mogao pridružiti, ali 40-godišnjak ima previše obveza na poslovnom planu da bi pomislio na uključivanje u Zadrugu.

Ipak, prati je budnim okom i strah ga je da će Hana u nekom trenutku tražiti njegovu podršku, a da on neće biti uz nju.

– Teško je vidjeti voljenu osobu kad joj je teško, a ne možeš joj nikako pomoći. A ne daj Bože da joj se još nešto dogodi, mislim da uopće više ne bih mogao spavati – objasnio je. 

1/7

Inače, Hana se nedavno svojim pratiteljima požalila na problem s kojim se bori već godinama. Naime, Hana je otkrila kako već danima ne spava i ne može normalno funkcionirati, a uzrok svega je alergija na gluten, pelud i cijanoakrilat. "Alergija mi svake godine stvara užasne probleme. Nastojim izbjegavati hranu koja sadrži gluten, ali teško mi je jer volim fino papati. Borbu vodim već godinama, ali još nisam pronašla lijek koji mi potpuno odgovara! Lijek koji trenutačno koristim stvarno mi pomaže, ali posljedica tog lijeka veliki je umor pa mi se znalo dogoditi da prespavam cijeli dan ako nemam previše obaveza. Kada sam u Zagrebu, nemam slobodnog vremena i uvijek sam u pogonu pa se natjeram biti budna zbog čega popijem i po nekoliko šalica kave", kazala je Hana za Story.hr.

Vuco nam je otkrio kako je smršavio 40 kilograma!


 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:01 29.09.2020.

Gledatelji diljem regije prate srpski reality show "Zadruga" u koji je ušla i hrvatska reality zvijezda prava hrvatica Hana Rodić i pokazala kako se sjajno osjeća uz braču po jeziku, krvi i kulturi sa istoka.

GE
genadij
09:56 29.09.2020.

Kaj nisu rekli da na vrtu ciklu vadi?

DU
Deleted user
09:31 29.09.2020.

Ma ne brini, od "toga" joj nece biti nista! 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije