Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN VLAOVIĆ

Goran Vlaović: Moji sinovi neće biti nogometaši, ali to mi ne smeta

'27. 09. 2008., Zagreb - U KD Vatroslava Lisinskog odrzao se najveci drustveni dogadjaj, Noc gutaca reklama. Tema ovogodisnje Noci gutaca reklama su bajke, bez kojih ne bi bilo sretnih prica iz djetin
Foto: 'Goran Jakus/24sata'
1/3
07.09.2010.
u 20:40

Dok se supruga Milana Vlaović bavila drugim obvezama, Goran se uz njezin blagoslov zabavljao u klubu Gallery.

Iako smo bivšeg nogometaša, a sad uspješnog poduzetnika Gorana Vlaovića susreli u zagrebačkom klubu Gallery bez pratnje supruge Milane, on nas je uvjerio kako svoju bolju polovicu nije ostavio kod kuće dok se on zabavlja.

– Milana ima druge obveze pa smo se podijelili, nikad ja nju ne ostavljam kada se idem zabavljati – priznao je Goran.

Dodao je kako za odmor baš i nema previše vremena jer posao u građevini kojim se bavi otkad je prestao igrati nogomet oduzima puno vremena, a ono slobodnog što mu ostane okupiraju njegovi anđeli – petnaestogodišnji Stipe, trinaestogodišnji Mario i petogodišnja Nika. Iako se Goran nadao da će sinovi krenuti njegovim stopama, Stipe i Mario ne pokazuju baš zanimanje za nogomet.

– Nikad nije kasno za početi baviti se sportom, ali već su oni srednjoškolci i jasno je da su mislili postati nogometaši, da bi pokazali zanimanje. Mi ne vršimo nikakav pritisak na njih, odlučili smo ih podržati u svakoj njihovoj odluci, pa čime se god budu bavili, mi ćemo biti uz njih – rekao je ponosni otac troje djece.

Ipak, priznao je kako ponekad pronađe vremena i za sebe, a te trenutke najradije provodi s bivšim kolegama nogometašima.

– Iako nam to rijetko uspije, ali najbolje se opustimo igrajući nogomet onako za sebe, rekreativno. To bude odlična zafrkancija jer nama je igrati nogomet profesionalno bilo spajanje posla i užitka, a sada, kada nema posla, ostao je samo užitak – priznao je 38-godišnjak.

I supruzi Bišćan, Marija i Igor, kratko su se zabavljali u Galleryju, ipak njihove dvije kćeri čekale su ih kod kuće. Iako su još malene, Igor kaže kako bi volio da se bave sportom. – Jedino baš ne bih voljela da im odabir bude nogomet, ali mogu se i s time nositi – našalila se Igorova supruga Marija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije