Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO SE

Goran Višnjić potvrdio da će glumiti u jednoj od najpoznatijih britanskih serija

Filmom General svečano otvoren 66. filmski festival u Puli
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/10
28.11.2019.
u 11:02

Uspješni glumac je na društvenoj mreži podijelio jedan od trailera za nadolazeću, 12. sezonu popularne BBC-jeve serije i obećao da uskoro stiže još informacija

Jedan od naših najuspješnijih glumaca koji je svoj talent pokazao diljem svijeta, Goran Višnjić, potvrdio je svoj angažman u senzacionalnoj britanskoj seriji Doctor Who.

Uspješni glumac je na društvenoj mreži podijelio jedan od trailera za nadolazeću, 12. sezonu popularne BBC-jeve serije i obećao da uskoro stiže još informacija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yours truly in @doctorwho_bbca ... 😊 ... more soon...😉...

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Iako i dalje nije potvrđeno u koju će ulogu uskočiti naš Višnjić, mnogi već nagađaju kako se radi o liku jednog od najvećih znanstvenika svih vremena, Nikoli Tesli

"Uvijek sam bio veliki fan serijala Doctora Who pa sam bio presretan kad sam dobio priliku glumiti jednu od meni najdražih povijesnih ličnosti, to će za mene biti posao iz snova", izjavio je Višnjić. Upravo zbog toga što je potvrdio da glumi jednu od njemu najdražih povijesnih ličnosti, možemo sa sigurnošću reći da se ne radi o nikakvom tek izmišljenom liku serije.  

Izvršni producent znanstveno-fantastične serije, Matt Strevens, također je potvrdio Višnjićev glumački debi u 'Doktoru'.

"Jedna od najvećih radosti serijala 'Doctor Who' su legendarni glumci koji se žele priključiti Doktorevim avanturama. Bili smo oduševljeni izraziti dobrodošlicu Goranu i Robertu, čijim se radovima godinama divimo i volimo. Stvaraju dva ikonska lika koja će oduševiti i zabaviti", kazao je producent BBC-jevog hita.

Fanovi naše holivudske zvijezde mahom su oduševljeno komentirali da jedva čekaju da serija krene s emitiranjem, a u komentarima ima i onih koji su također uvjereni kako će Višnjić utjeloviti legendarnog znanstvenika. 

Inače, Višnjić se do sada pojavio u mnogim stranim serijalima poput "Timeless",  "Santa Clarita Diet", "The Boys", ali i "ER", čiji lik liječnika Luke Kovača ga je možda i najviše proslavio. 

Osim Gorana, u seriji će se pojaviti još poneki proslavljeni glumci poput Roberta Glenistera, Stephena Fryja i Lenny Henryja, kojemu ovo nije prva uloga u 'Doktoru'.

Ova legendarna serija na BBC-ju se emitira još od davne 1963. uz povremene pauze, a njezina 12. sezona trebala bi stići na male ekrane već početkom 2020. godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

MB
Marko Bojanović
17:42 02.12.2019.

Serija ima preko 50 sezona i jedna je od najkultnijih SF serija ikada. U Hrvatskoj se također emitirala neko vrijeme.

MB
Marko Bojanović
17:42 02.12.2019.

Serija ima preko 50 sezona i jedna je od najkultnijih SF serija ikada. U Hrvatskoj se također emitirala neko vrijeme.

ZA
zagi101
11:25 28.11.2019.

nikad čuo za tu LEGENDARNU seriju, tolko je legendarna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije