Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo snimanje serije

Goran Višnjić i Donald Sutherland borave u Opatiji

goran višnjić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/12
22.04.2015.
u 12:37

Jutros je Goran viđen kako s ekipom izlazi iz hotela, pretpostavljamo da se zaputio na lokaciju snimanja serije, dok je Donald jutro proveo nešto ležernije

Počelo je snimanje serije "Crossing Line". Glavne zvijezde filma, Goran Višnjić i Donald Sutherland stigli su u Opatiju, gdje borave u hotelu Ambasador.

Jutros je Goran viđen kako s ekipom izlazi iz hotela, pretpostavljamo da se zaputio na lokaciju snimanja serije, dok je Donald jutro proveo nešto ležernije. Naime, glumac se šetao ispred hotela, a u šetnju je izveo svog preslatkog psića. Spomenula serija dovela je poznate glumce u Hrvatsku.

Snimat će se u Rijeci, na Kvarneru te na lokacijama u Istri. Prije nego što je stigao u Opatiju, Goran je nekoliko dana proveo u rodnom Šibeniku. Posjetio je i HNK gdje je pogledao predstavu "Ne igraj na Engleze". Zbog snimanja serije, Višnjić se s obitelji na neko vrijeme preselio u Prag.

>>Goran Višnjić plijenio pozornost u rodnom Šibeniku

>>Goran Višnjić s obitelji odmarao se u rodnom Šibeniku

Komentara 1

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
13:48 22.04.2015.

Kako mozete ovog redikula od "glumca" staviti u isti clanak sa velikim Donaldom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije