Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Goran Višnjić divi se samo određenim ženama, a ubuduće se treba čuvati ovoga

Goran Višnjić
Foto: Instagram
1/4
20.07.2019.
u 16:02

Oduvijek, od malih nogu, želio je biti cijenjen, važan, ostaviti traga u društvu.

Naš hollywoodski glumac Goran Višnjić usprkos čestom pojavljivanju na crvenim tepisima američkih gala-prijema ostaje simpatično jednostavan i realističan. Izražava se racionalno, malo satirično, ozbiljno i kada se koristi humorom. Inteligentan. Zabavan. Muška prijateljstva su mu jako važna i održava ih. Odgajan je shodno tradicionalnoj podjeli muško-ženskih uloga u društvu i u braku.

No, po svojoj prirodi Goran je romantičan, nježan i velikodušan prema partnerici i ženama koje ga zanimaju. Divi se ženi koja ima ono nešto posebno po čemu se izdvaja, po posebnom talentu, koja se zna ponašati u društvu, koja njeguje društveni život. Mentalno i fizički pun je energije, predan poslu s kojim je postigao zavidan uspjeh. Uz pomoć posla također je pobijedio svoju nesigurnost. Oduvijek, od malih nogu, želio je biti cijenjen, važan, ostaviti traga u društvu. Bio je spreman naporno raditi, odricati se komotnih navika i prije svega stvoriti jedan bolji, udobniji, dinamičan način života. Emocije uglavnom drži pod kontrolom da bi u konkretnoj situaciji ili u konkretnoj glumačkoj ulozi “eksplodirao”. To je i odličan potencijal za transformacije koje su mu u njegovu poslu neophodne.

Psihička i fizička energija traže balans, a Goran ga može postići jedino s dobrom dnevnom rutinom koja uključuje vježbe i trošenje viška fizičke energije i ujedno smirivanje mentalne nervoze. Nije se baš previše oslanjao na svoj talent, nego je posvetio puno truda i energije svladavanju glumačkih tehnika, ulažući u sve puno truda kako bi što savršenije prenio gledateljima lik koji glumi i omogućio im da jasno razumiju poruku. Goran Višnjić zvijezda je koja tome ne pridaje osobitu pažnju.

Pred njim je period intriga, jedne krize srednjih godina, ali iz koje se može roditi nešto posebno. To je ujedno i dobra reklama, slučajna ili čak namjerna. Profil njegovih uloga mijenja se na neko vrijeme. Nova filmska ili televizijska uloga mogla bi odgovarati opisu nekog “morskog vuka” ili kapetana. Vrlo zanimljivo bi ga bilo vidjeti u ulozi negativca. Moguće su ozljede na snimanju, pa se preporučuje da pazi na sebe i ne izlaže se riziku. 

Za više astro-analiza posjetite web stranicu Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
16:31 20.07.2019.

Taj glupkasti osmjeh s balkanskim crtama lica je šarmantan u jugoistočnoj europi i bliskom istoku, ali u Americi.. Well... Za njega malo tko zna.. Doista..

KO
korektor1619
21:53 20.07.2019.

Goran je najveći glumac kojeg je imao hrvatski narod. Očito to nije dobro sjelo orjuni, antifi... zato nije dobio arenu, no najveću nagradu i priznanje dati će mi hrvatski narod, kojemu pripada.

ME
Mesko
17:27 20.07.2019.

Tako su izgledali partizani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije