Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAR IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG'

Goran Jurenec i Hana Rodić uhvaćeni zajedno: 'Odlučili smo o svemu razgovarati hladne glave'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/15
16.09.2021.
u 16:20

- Riješili smo, pričali, shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali, jer je u tom trenutku možda još nešto između nas i bilo. Goran je i sam objavio kako su on i Claudia prekinuli prije tri mjeseca pa smo odlučili o svemu razgovarati hladne glave - objasnila je influenserica.

Goran Jurenec i Hana Rodić, par koji se upoznao u RTL-ovu showu 'Gospodin Savršeni' ponovno je viđen zajedno, a o svemu se oglasila i Hana. Portal Story.hr objavio je fotografije na kojima se vidi kako oni provode vrijeme u Samoboru, nakon što je Jurenec objavio da je prekinuo s Claudijom. Nakon toga je Rodić objasnila što se dogodilo za RTL.hr. Rekla je da su se čuli te dogovorili da se nađu u Samoboru, gdje su se i prije nalazili kako bi izbjegli neželjene poglede. Dodala je da dogovor nije bio romantične prigode nego su željeli razgovarati. "Riješili smo, pričali, shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali, jer je u tom trenutku možda još nešto između nas i bilo. Goran je i sam objavio kako su on i Claudia prekinuli prije tri mjeseca pa smo odlučili o svemu razgovarati hladne glave", objasnila je Rodić u kakvim su odnosima te istaknula kako se nisu našli da bi razgovarali o pomirenju, nego o svemu što se događalo nakon njihova prekida. 

Podsjetimo, Jurenec i Rodić su prekinuli u ožujku nakon tri godine ljubavi. Nakon toga je Goran obznanio da ponovno ljubi svoju bivšu Claudiju, a sada su objavili da su ponovno prekinuli. "Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9.6.2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala", napisao je prvi hrvatski Gospodin Savršeni na svom Instagram profilu. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mali Berica
Mali Berica
18:12 16.09.2021.

Pojma nemam tko su Hana i Goran, ali raduje me da su odlučili o svemu razgovarati hladne glave. Baš su me dirnuli, evo potekle su i suze radosnice.

DU
Deleted user
18:17 16.09.2021.

Zbog ovakvih ti se zgadi brak i veza

BR
Breoxs
18:16 16.09.2021.

Nažalost Hana ništa nije naučila. Ponavlja naučene obrasce ponašanja. Ima toliko vrijednih dečki u Dubravi, a ona se vucara s nekim tko ju je pred očima čitave Hrvatske ponižavao. Nekada, kažem nekada, otac i braća Janjevki bi urazumili takve, noo očito su se vremena promijenila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije