Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na Tajlandu

Goran i Hana odmaraju se na Tajlandu, objavili su vruće fotke: Rodić pokazala guzu u tangicama

Foto: Instagram
1/8
17.01.2022.
u 22:30

Goran i Hana nedavno su obnovili vezu nakon javnog prekida, uvreda i Goranove nove veze, a pomirili su se prije nekoliko mjeseci kada su zajedno uhvaćeni u šetnji Samoborom.

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (40) i njegova djevojka Hana Rodić (23) trenutno odmaraju na Tajlandu, a na društvenim mrežama podijelili su nekoliko golišavih fotografija.

Pozirali su na bazenu, a Hana je svoje obline istaknula u minijaturnom crnom bikiniju, dok je Goran na sebi imao samo traperice.

-Bolji zajedno- napisala je Hana kratko uz fotografije koje su skupile preko 12 tisuća lajkova, a u komentarima su se javili brojni pratitelji.

"Wow", "Predivni ste", "Preslatki", "Savršeni", "Hana blistaš", "Prekrasna si", "Divni ste", "Uživajte", "Top", "Divan par" samo su neki od komentara , a dio pratitelja ostavio je emotikone srca i vatre.

Goran i Hana nedavno su obnovili vezu nakon javnog prekida, uvreda i Goranove nove veze, a pomirili su se prije nekoliko mjeseci kada su zajedno uhvaćeni u šetnji Samoborom. Kako tvrde, sretniji su no ikada, ali probleme im stvara Goranova bivša djevojka protiv koje su čak podnijeli kaznenu prijavu zbog uznemiravanja.

- Odlučili smo da više nećemo ratovati s njom na Instagramu za stvari koje se tiču našeg privatnog života van društvenih mreža, već smo odlučili poduzeti pravne korake i stati joj na kraj - objasnila je Hana, a posebno ju je naljutilo to što je Claudia u isto vrijeme kada i oni objavila Instagram pitalicu u kojoj je izjavila da su Influencerica i 'Savršeni' sve izveli zbog dobrog showa te kako bi 'popravili' financijsko stanje. 

'Gospodin Savršeni' nedavno je drastično promijenio imidž. Fotografije nove, izblajhane frizure podijelio je na Instagram storyju, a tada je otkrio i kako su društvene mreže natrpane porukama pratitelja koji imaju podijeljeno mišljenje.

-Mogu shvatiti da se nekome ova promjena ne sviđa, ali ne mogu shvatiti zašto neki ljudi imaju potrebu slati ružne komentare. Možete izraziti svoje mišljenje, ali na pristojan način ili ću vas naučiti lekciju i blokirati. Imajte poštovanja prema drugima- rekao je Goran.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu kategoriji Glumačko ostvarenje godine


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije