Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJA ODLUKA

Goran Bogdan objavio golišavu fotku, kolega ga pitao: 'Ljubi li lijepo kao ja?'

Goran Bogdan
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/3
09.01.2020.
u 15:05

- Jedna od novogodišnjih odluka. Gotovo je. Carpe diem unutar delfina. Dlakavog. Dok sam prolazio kroz Bugarsku. Nije mu neki rukopis, al zato boli - napisao je Bogdan pokraj fotografije.

Glumac Goran Bogdan objavio je na Instagramu fotografiju iz tatto salona na kojoj se vidi kako tetovira leđa. 

- Jedna od novogodišnjih odluka. Gotovo je. Carpe diem unutar delfina. Dlakavog. Dok sam prolazio kroz Bugarsku. Nije mu neki rukopis, al zato boli - napisao je Bogdan pokraj fotografije. U komentarima su se odmah javili pratitelji koji su izrazili sumnju u to da se Bogdan tetovirao, a njegov kolega Sergej Trifunović napisao je u svom stilu: 

- Jel te je*o? Ljubi li lijepo kao ja?

Podsjetimo, Bogdan igra Mustafu Golubića i u drugoj sezoni seriji "Senke nad Balkanom". Na setu ove serije zbližio se s kolegicom Jovanom Stoiljković.

Premda dosad nisu potvrdili svoju vezu, mediji u Srbiji pisali su kako već žive skupa, te da su se zaručili.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istinaizlike
15:31 09.01.2020.

Golišavo rame :-)

TN
tamo.netko
15:19 09.01.2020.

Odlican glumac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije