Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Život je kratak'

Goran Bare publiku na Šalati tri sata držao u euforiji

Goran Bare održao koncert na Šalati
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/9
02.06.2019.
u 00:10

Bare je večeras u glavnom gradu otvorio sezonu  koncerata na otvorenom te pokazao da se od njega u narednim godinama može očekivati još puno zanimljivih izvedbi.

Goran Bare opravdao je večeras na zagrebačkoj Šalati visoka očekivanja zagrebačke publike. Na poznatoj pozornici nastupio je u pratnji Zagrebačke filharmonije i svoje fanove počastio dugogodišnjim hitovima u novom aranžmanu.

Koncert je otvorio pjesmom s novog albuma ‘Ljubav krvari’ te pozdravnom porukom publici kojoj je poručio da je život kratak i da iskoriste svaki trenutak. Upravo time ove večeri vodio se i Bare, miljenik publike pred kojom je izveo sve svoje najveće hitove. Pjesmama sa starijih albuma večeras je promijenio formu pa je ‘Put ka sreći’ dobio reggae ritmove. Sljedbenici Bareta, koji ga prate od Majki i Plaćenika, na ovo su reagirali aplauzom, a pozitivna atmosfera i ushit održali su se do kraja koncerta koji je trajao punih tri sata.

Goran Bare održao koncert na Šalati
1/9

Bareta, a i njegovu vjernu publiku nije omela ni kiša pa su iznenadne kapljice popraćene rukama u zraku i glasnom pjesmom. Bare je večeras u glavnom gradu otvorio sezonu  koncerata na otvorenom te pokazao da se od njega u narednim godinama može očekivati još puno zanimljivih izvedbi.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
08:34 02.06.2019.

Bare i Majke su zaslužili svojim beskompromisnim rock and rollom malo bolji tekst od ovih par bezvoljnih, suhoparnih/biltenskih rečenica. Valjda nema mjesta od prevažnih tema.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
03:23 02.06.2019.

Koncert za pamcenje, publika opijena.

GR
gragakarlovac
01:33 02.06.2019.

Bare je pravi frajer. Ovi drugi su samo losi glumci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije