Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE U PODCAST INCUBATORU

Goran Bare: 'Mene nikad nije stid. Vjerujem da je korona pobjegla iz laboratorija!

Goran Bare u Podcast Incubatoru
Foto: Youtube screenshot
1/10
10.11.2020.
u 13:55

U jednom od najpoznatijih hrvatskih podcasta, Podcast Incubatoru, gostovao je glazbenik Goran Bare.

Za neke je oduvijek previše, ali nekima je pojam rocka i ikona ovih prostora s prepoznatljivim glazbenim potpisom. Goran Bare nije tipičan glazbenik, ali to nikada nije ni htio biti. Baš to dolazi do izražaja u najnovijem gostovanju u Podcast Incubatoru kod voditelja Ratka Martinovića koji mu je postavljao pitanja fanova.

Foto: imdb

– Je l' te bude stid nekih intervjua, kao onog sa Sudarom u tramvaju? – upitao je jedan obožavatelj u nizu pitanja koje je Ratko čitao rock legendi s tableta, a postavili su ga fanovi na društvenim mrežama uoči gostovanja.

– Ne. Mene nikada nije stid – kratko je odgovorio Goran, a na pitanje što misli o velikom porastu vjernika koji misle da su veći katolici od pape, imao je spreman odgovor.

– Pa mislim da su veći katolici od pape jer papa uopće nije katolik. Ja mislim da je papa pravoslavac. Mislim da je to dosta velika pogreška – kazao je Ratku Bare, na što ga je ovaj pitao zna li tko je papa.

– Pojma nemam. Neki Francesco – nadovezao se glazbenik.

– Vjeruješ li da postoji zavjera u vezi s koronom? – upitao ga je sljedeće.

– Ne. Vjerujem da je korona pobjegla iz laboratorija za biološko oružje u Kini – pojasnio je rock-pjevač koji je u nedavnom razgovoru za Exkluziv pojasnio da je došao na rub egzistencije te da je spreman zasukati rukave i raditi druge poslove.

Goran Bare u Podcast Incubatoru
1/7

– Ja bih volio da me netko zaposli ako treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika, neka me nazove – kazao je Bare koji sprema novu suradnju s Alkom Vuicom jer je ona po njemu najbolji tekstopisac.

– Ako se u crkvama može naći nekoliko tisuća ljudi, ne znam zašto se ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerojatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog – rekao je popularni roker i dodao kako privatno sluša glazbu koja ima dušu, odnosno vatru. – Dok god gori vatra, onda smo živi – zaključio je Bare. 

Osim na aktualnu situaciju, pjevač se osvrnuo i na pitanje fana "Gdje je nestao čovjek?".

– Čovjek je nestao u trenutku kada je sve otišlo, tamo gdje je otišlo – pokušao je ublažiti Bare prethodnu izjavu u kojoj je iskoristio živopisnu psovku za destinaciju kamo se "čovjek" uputio.

 

 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:44 10.11.2020.

Apsolutna legenda. U SAD-u bi bio u rangu Joplin ili Morisona. Kod nas je eto samo drogeraš.

IC
Ichtot
18:04 10.11.2020.

Ono kad seljacine pocnu komentirati glazbu i glazbenike koje ne slusaju i ne razumiju. Nare je u Hr ROCK legenda

Avatar JPlesi
JPlesi
17:08 10.11.2020.

on iako je to što je i drogeraš ili kako ga nazivali ali je dokazao da je i on ovakav kakav je svjestan sve ove situacije...ako vam to nije dovoljno onda stvarno ...jer kad ovako neko ima mozak i kuži što ste onda svi vi koji mislite da su to sve teorije zavjere....sjetiti ćete se svi jednog dana ovoga svega i Bareta i sličnih kad vam je govorio...i mali Pernar vam je dosta rekao ….no vi svi pametni pa ono ...neka se svako opeče pa onda neka kuka i plače kad bude kasno iako je i sad već debelo kasno jer ne možemo ništa...mreža je spojena i čeka cjepiva kad cjepiva svi dobijemo onda slijedi sex mrežom..sretno svima uživajte još malo dok nije došao taj trenutak i vrijeme kad ćemo se prisječati vremena iza nas ..naravno ako nam svima ne isperu mozgove da se ničega nećemo niti sjećati više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije