Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u čudu je

Goli slikar zaintrigirao Bilmana: 'Je li ovo ista tehnika?'

Foto: Nova TV, Petar Glebov/Pixsell
21.11.2018.
u 11:21

Davor Bilman na svojem Facebooku objavio je fotografiju Majina portreta koji je djelo kontroverznog golog slikara

Goli slikar jedan je od najkontroverznijih kandidata ovogodišnjeg Supertalenta. Iako nije prošao u polufinale, oko osebujnog Kanađanina i njegove tehnike slikanja i dalje se podiže prašina. Nakon što je Brent Ray Fraser na audiciji penisom naslikao lik Davora Bilmana, portretom je odlučio razveseliti i Maju Šuput.

Pjevačica je ostala oduševljena darom koji je za nju stigao iz daleke Kanade, a ovo umjetničko djelo pomalo je zbunilo Bilmana koji je svoje nedoumice pokušao razriješiti uz pomoć svojih pratitelja.  – Što mislite, je li Majina slika naslikana istom tehnikom kao i moja? – napisao je Bilman uz Majin portret i nasmijao mnoge. 

– Ista tehnika, samo što je tvoja slika nacrtana s više ljubavi – uzvratila mu je jedna od pratiteljica, dok se drugi pratitelj nadovezao napisavši kako misli da se radi o istoj tehnici, ali i o istom kistu.

Neki su pak u komentarima imali i prijedloge za nove radove. – Bila bi još veća fora da je umjesto Maje naslikao Martinu – našalila se Bilmanova pratiteljica. Tko zna, možda u sljedećim emisijama vidimo i Martinin portret naslikan ovom upečatljivom i za mnoge još uvijek nevjerojatnom tehnikom. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ante555
14:10 21.11.2018.

Ovo nije talent tip je totalni idiot. Trebalo ga odmah izbacit cim se pojavio.

ST
Stručnjak
11:50 21.11.2018.

Svugdje svi pišu da je Majaoduševljena, i kao bila je, ali zašto mu je onda rekla "ne" na audiciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije