Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiv oproštaj

Golema tuga u obitelji našeg glazbenika, nakon smrti kolege ostao i bez člana obitelji: 'Volim te mila moja'

19.11.2021.
u 14:24

Osječki pjevač Mario Roth shrvan je zbog gubitka. Prije mjesec dana preminuo je njegov kolega iz benda Žarko Marinović Žare, a sada je ostao i bez voljenog člana obitelji.

Mario Roth (39), frontmen popularne osječke grupe Vigor, trenutno proživljava težak životni period. Samo mjesec dana nakon što je od posljedica koronavirusa preminuo njegov kolega iz benda Žarko Marinović Žare (52), Mario je ostao i bez člana obitelji. 

Svojim pratiteljima na društvenim mrežama Mario je otkrio da mu je preminula baka od koje se oprostio emotivnom objavom. 

- Volim te mila moja bako. Počivaj u miru. Tvoj unuk Mario - napisao je pjevač između ostalog u emotivnoj objavi ispod koje su se odmah počeli nizati izrazi sućuti. 

- Bake su naše druge majke i ta veza je vječna.Neka počiva u miru,ovo je zaista preteška godina - napisala mu je jedna od obožavateljica. 

Podsjetimo, basist i gitarist grupe Vigor Žarko Marinović Žare (52) izgubio je bitku za život sredinom listopada, a tužnu je vijest na  službenoj Facebook stranici otkrio Mario Roth.  "Otiš'o je s mirisima jutra"... Slomljeni smo i bez riječi.. Dragi naš Žare, HVALA ti za sve ove godine divnog prijateljstva.Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Beskrajno ćeš nam nedostajati... Obitelji želimo iskrenu sućut. VOLIMO TE"  - poručio je pjevač u emotivnoj objavi.

Marinović je preminuo od posljedica zaraze koronavirusom. Izvori bliski glazbeniku otkrili su i da nije bio cijepljen, a da mu se stanje naglo pogoršalo. Posljednje dane proveo je na respiratoru, a unatoč liječničkim naporima njegovo tijelo nažalost nije izdržalo. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar samočitam
samočitam
15:25 19.11.2021.

Ovi razgovori s pokojnicima preko društvenih mreža mi nikad neće biti jasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije