Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naši zlatni dečki

Gold FM na poseban način čestitao Vatrenima, 12 sati puštaju samo ovu pjesmu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
16.07.2018.
u 13:23

S obzirom na to da je Gold FM radio koji ne svira klasične navijačke pjesme, odluka je pala na pjesmu grupe Queen ili ukratko: Gold svira legendarni hit za nogometaše koji su postali legende! – kažu na radiju.

Radio Gold FM danas je na poseban način odlučio proslaviti i čestitati našim nogometašima na uspjehu na Svjetskom prvenstvu.

Gold FM je sreću zbog njihova uspjeha odlučio iskazati tako što jutros od šest sati pa sve do 18 sati pušta samo jednu pjesmu, onu grupe Queen ''We are the champions''!

Ideja je nastala nakon pobjede nad Argentinom kada je cijela Hrvatska, pa i ekipa Golda, počela ozbiljnije sanjati svjetski naslov. Zamišljena je kao posveta našim nogometašima ako postanu zlatni, ali s obzirom na sve – zaslužili su to i sa srebrom oko vrata!

S obzirom ma to da je Gold FM radio koji ne svira klasične navijačke pjesme, odluka je pala na pjesmu grupe Queen ili ukratko: Gold svira legendarni hit za nogometaše koji su postali legende! – piše u priopćenju ovog radija.

>>Pogledajte kako naši nogometaši slave osvojeno srebro na SP-u

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:27 16.07.2018.

A sutra se vračaju u redovno stanje samo cajke i ćirilica ,!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije