Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio okladu

Gol na društvenim mrežama i to zbog djevojke - oduševljeni obožavatelji joj zahvaljuju

Foto: PA/Pixsell
1/4
02.05.2019.
u 22:40

Jessie J, djevojka Channinga Tatuma, nakon pobjede u društvenoj igri odabrala je sliku koju je glumac morao objaviti zbog izgubljene oklade.

Što se dogodi kada s djevojkom igrate Jengu i izgubite? Channing Tatum, poznati glumac, otkrio je to na teži način.

Nakon što je od pjevačice Jessie J, svoje djevojke, izgubio igrajući Jenga društvenu igru, na svom je Instagram profilu glumac objavio fotografiju na kojoj je potpuno gol.

"Nikad više ne igram s njom", napisao je u opisu ispod fotografije. Zgodni Channing objasnio je da onaj koji je pobijedio mora izabrati sliku koju će gubitnik objaviti na društvenim mrežama.

"Mislim da si upravo srušio Internet", komentirala mu je Oliva Culpo, a u komentiranju su joj se pridružili i ostali poznati poput Olivie Munn, Nine Dobrev te Daxa Sheparda. Sliku je komentirala i Jessie J koja je vrlo kratko napisala da je lijepo dijeliti s drugima.

Da je uistinu tako, potvrdili su to i obožavatelji koji su joj se zahvalili na ovoj slici. Channing i Jessie u vezi su manje od godinu dana, a glumac iza sebe ima jednu kćer te propali brak s Jennom Dewan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije