Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Goga pozvala fanove da joj predlože ime za sina, evo koje je odabrala

Foto: Instagram
1/7
06.07.2020.
u 13:31

- Ima stvarno puno imena, ali za sad su mi u užom izboru Noel, Teo, Mak, Leon i Lucas - napisala je Marelli koja je pokazala i sve prijedloge

Gordana Marelli i Adam Kromer, par koji se upoznao na snimanju RTL-ovog showa "Brak na prvu", u slatkom je iščekivanju rođenja sina. Goga je za pomoć u odabiru imena pitala pratitelje na Instagramu, a zatim je objavila koja su imena ušla u uži izbor. 

Foto: Instagram screenshot

- Ima stvarno puno imena, ali za sad su mi u užom izboru Noel, Teo, Mak, Leon i Lucas - napisala je Marelli koja je pokazala i sve prijedloge. Među njima je bilo tradicionalnih i poznatih imena poput Ivan, Matko, Ante, Oliver ili Andrej, a li i neobičnih poput Anteo, Seg, Erijan. Auro ili Tilen.

1/5

Par je proteklih dana uživao na moru u Omišu, a zatim su se vratili u Zagreb, gdje su uredili kuću na Šestinama. Podsjetimo, Goga već ima 16-godišnjeg sina iz prvog braka, čije fotografije na obavljuje na društvenim mrežama jer štiti njegovu privatnost. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AD
adminka
03:50 07.07.2020.

nek se zove Cvilidreta!

LK
Lee.Kershaw
15:15 06.07.2020.

Glavonja.

BO
Bo
14:37 06.07.2020.

Teol lemakus. Krava nezna ni ime dijeteta u privatnosti izabrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije