Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspisali se

Goga podijelila da je izašla u šetnju s bebom, pratitelji je odmah kritizirali zbog ovog

Foto: Instagram
1/8
01.09.2020.
u 10:43

Već ovoga vikenda izašli su i u prvu šetnju i s pratiteljima podijelili fotografiju.

Gordana Marelli i Adam Kromer, par koji se upozno u RTL-ovom showu "Brak na prvu" nedavno je dobio dijete, sina Noela, a prije par dana majka je s djetetom napustila bolnicu.

Već ovoga vikenda izašli su i u prvu šetnju i s pratiteljima podijelili fotografiju.

"Prva šetnja u prirodi. Dobro, treba malo i odmoriti", napisala je Goga uz fotografiju kraj jarunskog jezera. 

Međutim, neki su je odmah kritizirali da je prerano izašla na zrak, a to je pokrenulo burnu raspravu.

Foto: Instagram screenshot

"Draga Gordana, mislim da ste se prerano izložili vani s Noelom, on još nema imunitet koliko bi trebao, a Vi ste još u babinju (rizičnom razdoblju). Čuvajte se", poručila joj je jedna pratiteljica.

"Rizičnom razdoblju za što točno? Rizično razdoblje za porodilje je 72 sata, ne šest dana ili 40 kako babe pričaju. Jel’ bi netko trebao šest tjedana sjediti ili ležati kod kuće nakon poroda? Hoće nam netko raditi sve kućanske poslove? Hoće nam netko drugi ustajati po noći i smirivati bebu, a mi ležimo kao mrtvo puhalo. I što se to ženi može desiti izvan kuće u tih tjedan dana babinja", odgovorila je jedna žena koja se ne slaže s njom.

"Mama zar nije malo rano za šetnje, za tvoje dobro bi trebala još ležati i odmarati", "Brzo nakon poroda… Ja nisam mogla tako", "Ako se može u šetnju, dobro je, ali obično kažu da se prvi mjesec malo treba pričuvati", "Svaka čast, ja nisam mogla po misec dana doći sebi, a kamoli normalno sjediti (četvero rodila)", "Prerano", još su neki od komentara koji su pokrenuli raspravu je li rizično izići u šetnju prvih dana od poroda.

Podsjetimo, ljubavna priča ovog para rodila se nakon što su oboje sudjelovali u showu "Brak na prvu", a da su zajedno otkrili su gledateljima i ostalim sudionicima u finalnoj emisiji i tim priznanjem iznenadili su mnoge. Adam je iz rodne Baranje ubrzo preselio u Zagreb kako bi živio s Gogom, a prinova je na najljepši način zaokružila njihovu ljubavnu priču.

Komentara 2

Avatar Edgedancer
Edgedancer
10:53 01.09.2020.

Bogteneće u što se sve ljudi petljaju i pametuju...... a evo i ja 🤨

LU
lukathereem
11:42 01.09.2020.

Ovi su baš seljebriti 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije