Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenik

Goga iz showa 'Brak na prvu' objavila prvi put i fotografiju starijeg sina

Gordana Marelli i Adam Kromer
Foto: Instagram
1/6
19.01.2021.
u 08:30

Ovaj dječak danas puni 17 godina...Sretan ti rođendan, sine!, napisala je Gordana Marelli uz fotografiju na kojoj je njezin stariji sin dok je bio još mali.

Gordana Marelli bila je natjecateljica showa "Brak na prvu" u kojem se rodila simpatija između nje i Adam Kromera, a nakon što je snimanje završeno ovaj par se upustio u vezu. Sada su roditelji malenog Noela i žive u Zadru, a Gordana iz prvog braka ima starijeg sina čije fotografije ne objavljuje na društvenim mrežama, ali danas je napravila iznimku i povodom njegovog rođendana objavila je fotografiju kada je bio beba.

- Ovaj dječak danas puni 17 godina...Sretan ti rođendan, sine! - napisala je Goga na Instagramu. Kada je javnost saznala za vezu Goge i Adama u intervju koji nam je Goga dala otkrila je i kako se njezin stariji sin slaže s Adamom. -  Moj sin je odlično prihvatio Adama i presretna sam zbog toga. - rekla je Goga, a jednom prilikom otkrila je i zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije starijeg sina.

- Stariji sin ima 17 godina i zadnjih par godina se ne želi fotografirati s mamom... jer to nije cool. Osim toga, ne želim ga izlagati javnosti ni komentarima, upravo zbog njegove dobi - rekla je tada. 

Foto: Instagram screenshot

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
MediciKM
10:31 19.01.2021.

Pa gdje je slika dečka od 17 godina?!

MA
maximinimax
10:02 19.01.2021.

Da, i ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije