Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki intervju

Goga i Adam otkrili su nam planove za budućnost, ali i progovorili o bivšim partnerima Nikolini i Dejanu

Foto: Instagram
1/8
03.05.2020.
u 09:00

- Nakon završetka snimanja otišli smo na kavu, na kojoj smo po prvi puta smo pričali o nekim osobnim temama i tad smo shvatili da imamo puno vise toga zajedničkog nego sto smo mislili. A na zajedničkom putovanju smo definitivno shvatili da je to to - kazala je Goga o početku veze s Adamom.

Iako su ih stručnjaci u showu 'Brak na prvu' spojili s drugim kandidatima Gordana Marelli i Adam Kromer ubrzo nakon showa shvatili su da su upravo oni jedno za drugo. Njihova romansa započela je prijateljstvom iz koje se izrodila prava ljubav. Par je ovih dana obznanio i kako će uskoro postati roditelji, a sve o planovima za budućnost, ali i odnosima s bivšim partnerima, Nikolinom i Dejanom, Adam i Nikolina otkrili su u intervjuu za Večernji list.

Kako se vaše prijateljstvo počelo pretvarati u romansu i kako ste se u showu uopće zbližili kao prijatelji?

GOGA: Za vrijeme trajanja snimanja nas nekoliko parova se međusobno družilo, odlazili smo jedni kod drugih na večere, imali male fešte, ispijali smo kave u kafićima, organizirali roštilj i sl. Tako smo se bolje upoznali, povezali i nastala su neka prijateljstva, pa tako i prijateljstvo s Adamom. Nakon završetka snimanja otišli smo na kavu, na kojoj smo po prvi puta smo pričali o nekim osobnim temama i tad smo shvatili da imamo puno vise toga zajedničkog nego sto smo mislili. A na zajedničkom putovanju smo definitivno shvatili da je to to.

1/7

ADAM:  Naše prijateljstvo se počelo pretvarati u romansu, kada smo nakon showa otišli na kavu pa ručak. Tu smo shvatili da bez pritiska koja nosi takav tip emisije, puno se bolje slažemo nego kada smo za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji, je da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije.

Tko je napravio prvi korak u vašoj vezi, tko je preuzeo inicijativu?

GOGA: Adam se javio i izrazio zelju da se nađemo i popričamo.

ADAM: Ja sam pozvao Gogu na kavu da ispriča zašto se tako naglo rastala s Dejanom jer 10-ak dana nismo bili u kontaktu. Nakon showa sam ja predložio Gogi da odemo na zajednički vikend, jer sam osjećao potrebu da se odmaknem od svega, a s njom sam se super slagao i shvatio da bih ju htio bolje upoznati.

Koje osobine najviše cijenite jedno kod drugoga?

GOGA:Kod Adama volim njegovu spontanost, humor, romantičnu stranu, staloženost, iskrenost i jednostavnost, jako je pažljiv i prava podrška i oslonac.

ADAM: Dobrota, toplina i što mi je najveća podrška sada. A najviše iskrenost jer se pokazalo da je jedina bila spremna napisati da odlazi iz showa, jer joj ne odgovara partner.

Foto: Instagram screenshot

Kada ste odlučili živjeti zajedno i kako je Goga vaš sin prihvatio Adama?

GOGA: Veza na daljinu nam nije imala smisla, tako da smo se vrlo brzo odlučili na zajednički život. Moj sin je odlično prihvatio Adama i presretna sam zbog toga.

ADAM: Otprilike mjesec dana nakon showa sam ostao u Zagrebu, jer sam došao u eksperiment radi promjene u životu, kako ljudi, tako i okoline. Kada sam upoznao malo bolje Gogu, nije više bilo dvojbe oko preseljenja. Znali smo da smo jedno za drugo.

Koliko vas je iznenadila vijest da ćete postati roditelji nakon što ste dosta kratko bili u vezi?

GOGA: Bili smo iznenađeni, uzbuđeni i ushićeni. Adam me dočekao s bocom pjenušca kako bi proslavili sretnu vijest.

ADAM:  Malo smo bili iznenađeni, ali jednostavno osjetite taj trenutak da ste spremni postati roditelj, i da imate osobu pored sebe s kojom želite ući u nešto tako ozbiljno nakon kratkog vremena.

Kakve su reakcije bile okoline, prijatelja i obitelji kada ste im otkrili da ste zajedno i koliko je bilo teško držati vezu u tajnosti dok se show prikazivao?

GOGA: Obitelji i prijateljima je bilo jako drago zbog nas, jer su vidjeli koliko se dobro slažemo i koliko smo sretni.Bilo nam je  pomalo teško držati vezu u tajnosti jer su nas počeli prepoznavati, ali sve to se poklopilo i s izolacijom zbog korone tako da smo zapravo bili u dvostrukoj izolaciji.

Foto: Instagram screenshot

ADAM:  Moji prijatelji i obitelj su sretni, jer znaju da sam spreman donijeti pravu odluku za sebe. Svi su znali u kakvoj sam situaciji i koliko mi je nužna promjena, te su me podržale u svemu. Od prijave u show do objave trudnoće. Goga i ja smo mirni ljudi koji se ne vole isticati u javnosti, dosta smo dobro podnijeli vezu u tajnosti. Tu je i izolacija išla nama u ruku.

Jeste li i dalje u kontaktu s ostalim parovima iz showa i kako su Dejan i Nikolina prihvatili vašu vezu?

GOGA: U kontaktu sam sa svim ženama iz showa, redovito se čujemo. Za Dejana ne bih komentirala, a Nikolina nam je dala podršku.

ADAM: Bili smo u kontaktu sa svima. Naravno, vremenom sve manje i manje. Morate Dejana i Nikolinu pitati kako gledaju na to iako od Nikoline stalno dobijemo poruke podrške.

Foto: Instagram screenshot

 

Planirate li vjenčanje kada prođe situacija oko pandemije i nakon što se beba rodi, imate li plan hoće to biti u Zagrebu ili u Baranji?

GOGA: Nama je lijepo i ovako, ne stvaramo sebi pritisak oko vjenčanja. O tome ćemo razmišljati malo detaljnije kad nam situacija dopusti. Zagreb, Baranja, more ili neka egzotična lokacija...kod nas je sve moguće...

ADAM:  Za sada ništa ne planiramo jer zbog pandemije ne znamo kako i kada možemo dalje. Imali smo planove da se ja bavim fitnessom, ali sve je na pauzi sada zbog korone. Za sada je sigurno samo da ostajemo u Zagrebu.

Što poznati rade u karanteni?

Komentara 16

Avatar marlony
marlony
10:01 03.05.2020.

Nikoga više ne zanimaju..

MA
marijanka
10:06 03.05.2020.

o prestanite vise hebli vas goga i adam .Koliko parova dobije djecu ozenjeni ili vanbracni pa sto .Dosadni ste veise sa njima.nebitni su

CR
crohumans
10:07 03.05.2020.

Lagao kolegi, gledao ga u oči, čudio se kako nemaju dobar odnos, a on je taj odnos uništavao. Ona, van svakog komentara, čitao sam neki triler o ženi koja nije svjesna kakva je ..... , manipulirala sa svim i svačim, gluma je kod takve dijagnoze vrhunska !.. pa na kraju ostala bez svega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije