Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par

Godinu dana nakon razvoda: Mladi pjevač utjehu pronašao u zagrljaju kolegice

Foto: Marko Vojvodić
1/8
27.02.2019.
u 15:15

Isprva su Marko Kutlić i Antonela Đinđić bili samo prijatelji, ali zajednički glazbeni angažmani i sudjelovanje u HRT-ovoj emisiji A-strana kumovali su zbližavanju dvoje mladih glazbenika.

Šuškalo se i nagađalo, ali ljubav je teško sakriti! Ljubavne ruže cvjetaju za bivšeg pjevača Pravila Igre 24-godišnjeg Marka Kutlića i mladu pjevačicu, bivšu finalisticu Voicea 23-godišnju Antonelu Nelu Đinđić.

Svoju ljubav obznanili su duetom U zagrljaju spašeni, a pjevač je priznao da se ispočetka nije povezao s pjesmom, piše Story.
-Moj prijatelj i tekstopisac Aleksandar Čubrilo predložio mi je tu pjesmu prije nekoliko godina, ali jednostavno mi nije sjela. Kada su se stvari između mene i Antonele počele zakuhavati, u glavi su mi neprestano bili stihovi "Kada se spoje davno raspuknuti dijelovi, mi samo šutimo u zagrljaju spašeni". Savršeno su opisivali našu situaciju.- govori mladi pjevač koji se prošle godine razveo od supruge Marije s kojom ima dva sina - Petra (3) i Pavla (1).

Isprva su bili samo prijatelji, ali zajednički glazbeni angažmani i sudjelovanje u HRT-ovoj emisiji A-strana kumovali su zbližavanju dvoje mladih glazbenika. - Prvo smo bili prijatelji, a pjevanje i stvaranje povezalo nas je na nekoj višoj razini. Budući da smo glazbenici, najbolje se izražavamo glazbom. Nismo dosad govorili o našoj vezi jer nam je bilo lakše predočiti je pjesmom. - objašnjava Marko, a njegova djevojka se nadovezuje  - Oduševila me pjesma jer točno opisuje ono što smo osjećali. Pomogla mi je shvatiti da smo Marko i ja na istoj valnoj duljini i poništila je sve moje dileme. Ta pjesma smo mi. - poručila je Nela koja je s Markom dočekala 2019. godinu na dubrovačkom Stradunu.

Novopečeni par ističe kako je za njihovu vezu korisno što se bave istim poslom jer postoji uzajamno razumijevanje.

Pogledajte sve što znamo o kandidatima 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Komentara 20

ZA
zagi101
16:07 27.02.2019.

nikad čuo ni za jedno od njih

Avatar Kaladin
Kaladin
16:52 27.02.2019.

Tko su ova djeca?

KB
kbr
15:37 27.02.2019.

kaj je ovaj balavac već razveden i otac dvoje djece. baš prekokrasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije