Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno u akciji

Godinama je ljubio bratovu ženu, a sada mu je u zagrljaju 15 godina mlađa!

Foto: PA/PIXSELL/Instagram Screenshot
1/6
10.11.2019.
u 15:23

Izbornik Walesa i nekadašnji as Manchester Uniteda Ryan Giggs u vezi je s 15 godina mlađom manekenkom i DJ-icom Helen Stelling Holt, pišu britanski mediji.

Prema pisanjima britanskih tabloida Ryan Giggs, bivši as Manchester Uniteda te sadašnji izbornik Walesa, ljubi 15 godina mlađu manekenku i DJ-icu Helen Stelling Holt. Šuška se da se par upoznao na Old Traffordu gdje je Helen dio stalnog inventara jer redovito pušta svoje glazbene setove za događaje koji se tamo odvijaju.

The Sun piše kako su vezu započeli u rujnu na vjenčanju Ria Ferdinanda i Kate Wright, a izvor je za medij potvrdio kako Helen, kao i Ryana, zanima fitness i da redovito vježba.

- Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se nakon što su naletjeli jedno na drugo na nekoliko događaja... Neki ljudi su razgovarali na Ferdinandovom vjenčanju o njima - da su super par - kaže nadalje izvor. Helen redovito na Instagramu objavljuje fotografije i prikupila je deset tisuća pratitelja, a njih redovito "časti" poziranjem iz teretane. U četvrtak navečer, dok su igrali United i Partizan, Helen je objavila snimku s Old Trafforda.

Prošlo je tri godine od burnog Giggsovog razvoda od supruge Stacey, s kojom ima dvoje djece. Par se rastao 2016. godine nakon što je Ryan priznao da je spavao s bratovom ženom i da je njihova afera trajala čak osam godina.

Od 2003. do 2011. godine Natasha Giggs (supruga Rhodrija Giggsa) i Ryan su uspješno skrivali aferu, ali jednom kad je sve izašlo u javnost uz Rhodrija je stao samo otac Danny. 

Foto: Press Association/PIXSELL

- Sramim se svog sina Ryana - rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. Ostatak obitelji stao je na Ryanovu stranu, a to je pomoglo Rhodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene živjeti mirnim obiteljskim životom. 

Komentara 2

SV
SveJeUzalud
21:13 10.11.2019.

....svinja...

DU
Deleted user
08:19 11.11.2019.

Nemamo komentara, osim da nam se bljuje od takve "vijesti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije