Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potužio se

Gobac u shoppingu: Ne može, to je za ženske

psihomodo pop
Foto: Glazbeni show Dalibora Petka
1/2
31.03.2014.
u 13:38

Psihomodo Pop nastupa 11. travnja u Domu sportova, na kojem se nakon 19 godina vraćaju legendarne ''Napalm djevice''

– Vrlo sam im sklon. U jednoj dječjoj emisiji čak smo zajedno nastupali – rekao je Arsen Dedić o dečkima iz Psihomodo popa, koji su koncertom uživo na Narodnom radiju promovirali novi album Čiribu čiriba.

Uz nove pjesme poput "Bejbi", "Donna", "Zločest ko pas", "Supstance" i "Bunim se, bunim se", dečki su odsvirali i neke od pjesama koje već dugo nisu imali na repertoaru; "Seksualna ovisnost", "Ona odlazi", ali i nezaobilazni klasik "Frida".                                     .

– Ovaj put bit će sasvim drukčiji spot. Gobac i ja imat ćemo šljive ispod očiju – rekla je glumica Judita Franković koja će ponovno zaigrati žensku ulogu u novom spotu Psihića, a nakon Donne i nove pjesme "Bejbi", pristala je biti gošća u još jednom spotu kako bi s njima zaključila trilogiju.

– Veliko je zadovoljstvo svirati s legendama koje su i nama puno značile – rekli su dečki iz banda Mašinko, koje je grupa Psihomodo pozvala za svoju predgrupu na koncertu u Domu sportova, 11. travnja.

Te večeri nakon 19 godina ponovno će se okupiti i ženski prateći band ''Napalm djevice'', što je ekskluzivno u Glazbenom showu Dalibora Petka otkrila Danijela Prpić, jedna od pjevačica.

Ona je svojim dolaskom u studio iznenadila Gopca i društvo, a poslije im se pridružila i na nekoliko pjesama uživo.

>>Pogledajte kako je Gobac proslavio 50. rođendan

– Napalm djevice uvijek su bolje izgledale od mene, ali ja sam se znao obuć. I onda i danas imao sam problem. Dođem tam i gledam garderobu i sve kaj meni zapne za oko, kažu: ne može, to je žensko  potužio se frontman Psihomoda.

Najveću anegdotu u emisiji ispričala je Danijela Dvornik.

– Dino je morao ostati kod kuće čuvati Ellu. No došao je Gobac i nagovorio ga da odu na tulum na Ribnjak. Dođem ja kući, a kad ono ni Dina ni male. Zovem sva izbezumljena po gradu i otkrijem da su oni na tulumu. Kad sam došla tamo, ušla sam u spavaću sobu, a Dino i Gobac spavaju u bračnom krevetu, a Ella puzi oko njih, onako kao crv. Naime, Dino nije mogao naći ništa za obući pa ju je stavio u svoju čarapu. Počnem se ja derati na njih, a Dino kaže: Išli smo je uspavljivati pa smo  zaspali – rekla je Danijela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije