Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne podnosi poraz

Gnjevna prva pratilja skinula missici krunu i bacila je na pod

missica
Foto: screenshot/youtube
1/2
01.02.2015.
u 13:40

Sheislane tvrdi da je pobjednica kupila svoju titulu.

Brazilsko natjecanje ljepote završilo je kaotično nakon što je prva pratilja skinula krunu s glave pobjednici i bacila je na pod par trenutaka nakon objave rezultata, piše Express.

Prva pratilja na Miss Amazone 2015. godine Sheislane Hayalla čak je smogla snage i čestitala pobjednici Carolini Toledo te joj zapljeskala nakon što je čula da je završila druga.

No, samo par trenutaka kasnije, pobjednici je skinula tijaru s glave i bacila je na pod. Sheislane tvrdi da je pobjednica kupila svoju titulu.

- Nije ju zaslužila - zaključila je Sheislane. Toledo se ovom pobjedom kvalificirala za izbor za Miss Brazila.

>>Miss Kolumbije proglašena novom Miss Universe

>>Evo što bi Miss SAD-a poručila teroristima

Komentara 1

IK
ikonoklast
14:45 01.02.2015.

kako mu se može ona sviđat nemoguće nemoguće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije