Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografiju

Glumila je Violetu u seriji 'Bolji život', a mnogi ne vjeruju da ovako izgleda u kupaćem kostimu u 59. godini

Foto: Instagram
1/9
25.06.2022.
u 17:30

Iako je od dana njezine najveće slave prošlo već nekoliko desetljeća, Lidija svojim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama mami uzdahe obožavatelja. Glumica je sada objavila fotografiju na kojoj je pozirala u badiću.

Glumicu Lidiju Vukičević (59) domaća publika najviše pamti po ulozi Violete u seriji ''Bolji život'' koja je bila popularna 80-tih. Iako je od dana njezine najveće slave prošlo već nekoliko desetljeća, Lidija svojim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama mami uzdahe obožavatelja. Glumica je sada objavila fotografiju na kojoj je pozirala u badiću. 

Lidija je pozirala u fluorescentno zelenom kupaćem kostimu, te košulji koju je svezala oko struka. Mnogi njeni fanovi ne mogu vjerovati da glumica ovako dobro izgleda u 60. godini. Fotku koju je objavila lajkalo je više od 7000 ljudi, a brzo su krenuli i komplimenti.  

 

''Prelijepa, bomba!'', ''Prava diva!'', ''Tebi sve dobro pristaje'', pisali su joj pratitelji. 

Inače, Lidija je nedavno objavila fotografiju a kojoj je pozirala u crnom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru i duge noge. Vukičević je otkrila kako ima pretrpan raspored, a kratku pauzu je odlučila iskoristiti kako bi uživala na bazenu gdje su i nastale fotografije koje su oduševile brojne obožavatelje. Glumica bez problema komentira svoj privatni život pa je tako nedavno otkrila na što je potrošila honorar koji je dobila od serije.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam sagradila kuću. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - kazala je za srpske medije.  Iako je već u šestom desetljeću za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.  - Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 59-godišnja Lidija u intervju, a njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje.

VIDEO Sejo Sexon: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Ključne riječi

Komentara 17

B2
bordon 2
17:41 25.06.2022.

Dosadni ste više sa ovom Šešeljevom maskotom.

KA
kažemja
19:01 25.06.2022.

Naporni ste s tom Lidijom.Sjećam se da je u mladosti imala sise ko dva plivadona a sad su joj svaki dan sve veće i veće .Ok ,skužili smo da joj rastu sise ,jel ima još nešto za pokazati?

ZA
zagi101
18:51 25.06.2022.

plastika koja ne smije u krematorij, prije moraju izvaditi implantate, morbidan sam ali je to istina, inače u mladosti je bila ko daska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije