Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samohrana majka

Glumicu je siromaštvo prisililo na najgore, našla se u teškoj situaciji

Foto: Instagram
1/5
26.12.2020.
u 10:09

U jednom podcastu Tanzin je otvoreno rekla kako joj je budžet 'presušio' otkako je prošle godine prestala s angažmanom u popularnoj britanskoj seriji Eastendersi, gdje je radila dva desetljeća.

Zvijezda najdugovječnije britanske serije, EastEnders, glumica Tamzin Outhwaite (50), ovog se Božića našla u poprilično teškoj situaciji. Naime, zbog situacije s koronavirusom i pandemije koja je gotovo stopirala cijeli svijet, a posebno showbizz industriju, ova samohrana majka dvoje djece, osmogodišnje kći Marnie i 12-godišnje Florence, ne može pronaći posao pa se odlučila na prodaju osobnih predmeta kako bi mogla nastaviti otplaćivati kredit za kuću koja je pod hipotekom.

U jednom podcastu Tamzin je otvoreno rekla kako joj je budžet 'presušio' otkako je prošle godine prestala s angažmanom u Eastendersima, gdje radi dugu 21 godinu. U razgovoru je rekla da je ova godina bila izuzetno teška umjetnicima i zabavnoj industriji. 

"Trenutno sam u situaciji da moram početi prodavati svoje stvari na internetu. Izrađujem web stranicu na kojoj ću prodavati stvari koje sam kupila i koje mi više ne trebaju. Predmete za kuću, moju odjeću. Mislim da ću na taj način uspjeti otplaćivati kredit za kuću i preživjeti dok ne dođu bolja vremena za zabavnu industriju", kazala je glumica.

"Razmišljam o koracima koji su mi potrebni da postanem influencerica. Mislim da je pravo vrijeme za to, jer sad mogu pauzirati karijeru i svejedno donijeti hranu na naš stol", kazala je glumica. Nedavno je navodno dobila novi angažman, i to u seriji 'Dun Breedin', u kojoj se scene snimaju u domovima glumaca te se kasnije spajaju u jednu epizodu.

Ključne riječi

Komentara 7

PU
paul-umpe
11:21 26.12.2020.

neka samo smanji apetite

Avatar Equilibrium
Equilibrium
11:03 26.12.2020.

Svi bi živjeli u velebnim kućama pod velebnim kreditima i oslanjaju se na stabilnost vlastitih prihoda u kapitalističkom paklu. A stvarnost ne funkcionira tako.

SV
stjepan.valjak.1
13:15 26.12.2020.

što je bila na umjetnoj oplodnji kada je samohrana majka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije