Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziraj čoporu!

Glumica žestoko napala Kate: Samo ti skrivaj našu bol

Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
07.10.2018.
u 14:51

Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako ju je svijet želio vidjeti, napisala je glumica Keira Knightley u svom eseju.

Glumica Keira Knightley u eseju pod naslovom "Slabiji spol" napala je Kate Middleton.

Tvrdi kako Kate predstavlja pogrešnu sliku o ženama u javnosti i pri tom misli na situaciju u kojoj je Kate potpuno sređena izašla iz bolnice samo nekoliko sati nakon trećeg poroda.

- Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako ju je svijet želio vidjeti - napisala je glumica koja je svoju kćer rodila dan prije nego je Kate rodila princezu Charlotte.

Smeta joj što na ovaj način Kate daje lažnu sliku u javnosti o ženama koje su tek rodile.

- Samo ti skrivaj našu bol, naša razderana tijela, grudi iz kojih curi mlijeko, podivljale hormone. Izgledaj predivno, budi dotjerana, ne pokazuj svoje bitke, Kate. Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što ti se tijelo raspolovilo i novi život je izašao iz tebe u krvi i vriski. Ne pokazuj. Ne govori. Stoji tamo sa svojom kćerkicom i poziraj čoporu muških fotografa. - oštra je bila glumica prema Kate Middleton. 

Pogledajte zbog kojeg detalja su svi počeli sumnjati da je Meghan trudna

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Idler 3
Idler 3
15:54 07.10.2018.

Keira očigledno ne zna kolko žena rodi i isti dan ideju doma....pred sto let se bi porodile na njivi i nastavile delat ali ah....nek je ona onak koščata sa svojih 40 kil uzor bilo komu (i čemu) !!!

TR
tratincica68
23:11 07.10.2018.

pa dajte vise nesto o avi pisite.stomak me danima boli

Avatar Apsalar
Apsalar
15:03 07.10.2018.

Ja sam 5 sati nakon poroda išla zapalit cigaretu na terasu 😁, mogla sam i kući.. još da su me našminkali i obukli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije