Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne srami se pokazati novo tijelo

Glumica skinula više od 30 kilograma pa pozirala u tangama i oduševila fanove

Foto: Instagram
1/11
02.05.2021.
u 08:00

Nakon što se početkom mjeseca odvažila i skinula gola za sunčanje, što je snimila za svoj Instagram, sada je pozirala u tanga bodiju.

Glumica Rebel Wilson u samo godinu dana potpuno je promijenila svoj izgled i imidž. Izgubila je više od 30 kilograma, potpuno promijenila stil života, a odvažila se i na društvenim mrežama gdje često sada pokazuje novo, vitkije tijelo. 

Nakon što se početkom mjeseca odvažila i skinula gola za sunčanje, što je snimila za svoj Instagram, sada je pozirala u tanga bodiju.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Rebel je suvišne kilograme izgubila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu.

- Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila prije Rebel. 

Nedugo nakon toga pronašla je i ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milijunaša Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala. Već se neko vrijeme šuškalo o prekidu njihove veze, a glumica je sada to konačno i potvrdila.

– Izgubljena u mislima ova slobodna cura korača prema Super Bowlu – napisala je Rebel u opisu fotografije. Što je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato.

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 5

KP
Karlovacko pivo
21:18 02.05.2021.

Nakon stoje nasla decka 11godina mlađeg Milijunasa .Da nije smrsavila nebi ni naletjela na milionera

Avatar lasta mala
lasta mala
21:30 02.05.2021.

Ovo može oduševiti žene bez mozga i muškarce bez kriterija.Ako i to.

LE
let3
20:56 02.05.2021.

Novo tijelo😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije