Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pomoći

Glumica se nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa, detaljno opisala tijek bolesti

Foto: Instagram
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.03.2020.
u 17:11

Olga Kurylenko objavila je kako se nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa. S pratiteljima je podijelila i tijek svoje bolesti, te sve simptome koje je imala.

Glumica i manekenka Olga Kurylenko na Instagramu je objavila sretnu vijest! Naime, objavila je kako se nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa. S pratiteljima je podijelila i tijek svoje bolesti, te sve simptome koje je imala. 

“Sretan Majčin dan! P.S. Potpuno sam se oporavila. Da rekapituliram: tjedan dana sam se osjećala prilično loše i uglavnom sam bila u krevetu, spavala sam, s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Drugi tjedan, visoka temperatura je nestala, ali pojavio se lagani kašalj i osjećala sam se vrlo umorno. No, krajem drugog tjedna osjećala sam se sasvim dobro. Kašalj je gotovo nestao iako ujutro i dalje kašljem, no onda se više ne pojavljuje tijekom dana! Dobro sam! I sada samo uživam, opuštam se, razmišljam o mnogočemu i provodim vrijeme sa svojim sinom” napisala je Olga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day! #mothersday P.S. I have completely recovered 🙏 To recapitulate: For one week I felt pretty bad and was mostly in bed, sleeping, with high fever and strong headache. The second week, the fever was gone but some light cough appeared and I felt very tired. By the end of the second week I felt totally fine. Cough is almost gone although I still cough in the mornings but then it completely goes away for the day! I’m fine! And now I’m just enjoying this time to reflect on many things and spend my time with my son. 🙏 Я думаю я полностью выздоровела. Коротко о течении болезни: В первую неделю мне было очень плохо и я почти все время лежала с высокой температурой и много спала. Я спала 12 часов за ночь и потом ещё часа 3-4 днём!!! Подняться было тяжело. Усталость сумасшедшая. Головная боль дикая. Во вторую неделю температура полностью ушла и появился легкий кашель. Усталость осталась. Теперь практически никаких симптомов нет. Только немного кашель есть по утрам, но потом он полностью уходит на весь день. Теперь я наслаждаюсь отдыхом и провожу время с сыном. Держитесь!!! 💪 #coronavirus #коронавирус

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

 

Podsjetimo, Četrdesetogodišnja glumica koja je glumila Camille Montes, Bondovu djevojku u filmu 'Quantum of Solace' 2008. zajedno s Danielom Craigom, napisala je da je "bolesna već gotovo tjedan dana" te da su joj glavni simptomi "temperatura i umor". Svojim je obožavateljima poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njezina stana.  Kurylenko se pridružuje sve duljem popisu međunarodnih selebritija zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.   Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus te da su u samoizolaciji u Australiji.

Tijekom vikenda je zbog liječenja od zaraze koronavirusom u bolnici izavršio i predsjednik Universal Musica Lucian Grainge I supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja i supermodel Heidi Klum. Ona je u petak objavila da se još nije testirala jer ne uspijeva stupiti u kontakt s liječnicima.  Kurylenko je najpoznatija po glavnim ulogama u serijalu filmova o Jamesu Bondu, točnije filmu 'Quantum of Solace' te po znanstveno-fantastičnom filmu 'Oblivion' iz 2013. u kojemu joj je filmski partner bio Tom Cruise. Glumila je i u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija 'The Death of Stalin' i Terry Gilliamovom 'The Man Who Killed Don Quixote' s Adamom Driverom.

Nedavno je završila produkciju na filmu 'The Bay Of Silence', trileru redateljice Paule van der Oest u kojemu glume Claes Bang (The Square) i Brian Cox (Succession). Ruski mediji pišu da glumica živi u Londonu već deset godina, no na Instagramu nije otkrila gdje je u samoizolaciji.  "Temperaturu skidam paracetamolom, uzimam vitamine, pijem svježu limunadu i jedem češnjak..., dobar je za imunitet", napisala je.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
babovac
17:39 25.03.2020.

Imao sam i gore simptome prošle godine u ovo doba; 9 dana visoke temperature, nos, grlo, kašalj, kostobolja. Preživio sam i nastavio raditi. Sad čekam u četiri zida što će prvo nastupiti - korona ili glad i ovrha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije