Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo je čekala

Glumica progovorila o pobačaju: 'Još uvijek čuvam fotografije'

Foto: Profimedia
1/4
19.07.2019.
u 11:39

U novom YouTube videu koji je nazvala 'Keeping a Secret' objasnila je sve o tom nemilom događaju, ali i zašto je čekala šest mjeseci da objavi da je trudna.

Glumica Shay Mitchell koja očekuje prvo dijete s dečkom Matteom Babelom otvoreno je progovorila o svojem pobačaju.

U novom YouTube videu koji je nazvala ''Keeping a Secret'' objasnila je sve o tom nemilom događaju, ali i zašto je čekala šest mjeseci da objavi da je trudna.

 

– Čekala sam tako dugo zbog prvog puta... zato što tada nije išlo kako sam se nadala i bilo je jako teško. Prvi put kad sam zatrudnjela prošle godine Matte i ja nismo to planirali, samo se dogodilo i zbog toga smo bili jako uzbuđeni.Tada sam bila trudna oko tri mjeseca i nisam imala pojma o postocima pobačaja. Kada mi se dogodilo, stvarno me iznenadilo – rekla je Shay.

Slomila se dok je govorila o tome te rekla kako u mobitelu još uvijek čuva fotografije s ultrazvuka i kako je to zapravo čudno jer ih, naravno, nije pogledala.

– Nije da sam zaboravila što mi se dogodilo, možda se sada činim sretnom i jesam sretna  zbog nove bebe, ali još uvijek osjećam da sam jedno dijete izgubila – kaže Mitchell. 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
andjel
12:32 19.07.2019.

ne poznajem glumicu, ali drago mi je da se netko usudi priznati kako je i nerođeno dijete pravo dijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije