Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne boji se zaraze

Glumica pokazala kako izgleda zagrebačka zračna luka: 'Ljubav u doba korone'

Foto: Instagram
1/3
13.03.2020.
u 14:41

"Ljubav u doba korone na praznom aerodromu. Šansa za zarazu, minimalna i nikakva. Airbus za Dubrovnik, 20 putnika", napisala Ecija uz fotografiju s praznog aerodroma.

I dok mnogi zbog straha od zaraze koronavirusom odgađaju putovanja, glumica Ecija Ojdanić na svoje zakazano putovanje odlučila je ipak otići. Sa suprugom Robertom jutros je stigla u zagrebačku zračnu luku koja je bila sablasno pusta.

1/7

"Ljubav u doba korone na praznom aerodromu. Šansa za zarazu minimalna i nikakva. Airbus za Dubrovnik, 20 putnika", napisala je i dodala hashtag #disibio2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Prazan aerodrom zabavio je supružnike koji su na Instagramu objavljivali videa kako bi svima pokazali ''gužvu na aerodromu''.

– Kad je gužva, najvažnije je doći na vrijeme – napisala je Ecija uz snimku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Eca, di idemo, Rim ili Milano? – pitao ju je suprug kroz smijeh pa nastavio: "Gužva je danas na aerodromu, jedva se probijamo, dobro da smo došli na vrijeme."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Inače ne bismo stigli – uzvratila je glumica koju je prazan aerodrom očito dobro nasmijao.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
credo
15:30 13.03.2020.

Kako su oni kul 🙄

IV
ivanasertic4
16:23 13.03.2020.

Ajoj , a mislila sam da je žena pametnija. Dakle ona se s muzem s kojim je na aerodromu dopisuje putem komentara na instagramu

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:49 13.03.2020.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije