Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna dijagnoza

Glumica obrijala glavu zbog agresivne terapije, zdravlje joj i dalje ugroženo

Foto: Profimedia
1/4
27.07.2019.
u 11:19

Prije godinu dana glumici Selmi Blair dijagnosticirana je multipla skleroza. Nedavno je otkrila da se podvrgnula radikalnom tretmanu, o kojem nije htjela otkriti sve detalje.

Na dodjeli Oscara u veljači, Selma Blair se crvenim tepihom prošetala sa štapom u ruci. To joj je bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je u listopadu prošle godine obznanila da boluje od multiple skleroze. Prvi put je simptome primjetila 2011. godine, u doba kad je dobila sina. Unatoč tome, bolest joj je dijagnosticirana tek u kolovozu 2018. 

 -Kada sam dobila dijagnozu, plakala sam od olakšanja- priznala je tijekom jednog intervjua dok joj je drhtao glas, kao posljedica spazmodičke disfonije – poremećaj koji zahvaća mišiće koji ravnaju govor.

U najnovijoj objavi na Instagramu otkrila je da je u potpunosti obrijala glavu te se podvrgnula radikalnom tretmanu u liječenju bolesti. U intervjuu za People otkrila je da se na to odlučila jer joj je kosa počela drastično otpadati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is a banner day. I am being discharged from the care of an incredible team of nurses and techs and a visionary Dr. who believes in my healing as much as I do. This has been a process. And will continue to be one. I am immunocompromised for next three months at least. So no kisses please. I wanted to make sure any complications that might arise here were my private space. And we got through brilliantly. I thank you all for your love and support and that extra dose of great with a @people cover. I see things so much more clearly now. And I am excited to share this journey when I am ready. For now, I have recovery. And a great @the_alinker_world so I gotta split. Bye!!!!!! This is the best gift I could give to Arthur. #newimmunesystem #whodis? 🎂

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Iako to nije simptom MS-a, simptom je tretmana za tu bolest koji je ugrozio i njezin imunološki sustav.

- Otpuštaju me iz divne njege tima nevjerojatnih sestara, medicinskih tehničara i liječnika koji vjeruje u ozdravljenje poput mene. Ovo je bio pravi proces. I nastavit će biti. Imunitet mi je ugrožen sljedeća tri mjeseca. Bez poljubaca, molim. Htjela sam se osigurati da sve komplikacije ostanu moja privatna stvar - napisala je u objavi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije