Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivan komentar

Glumica objavila video kako se zabavlja s Beckhamom u kadi, a onda se javila njegova žena

Foto: Instagram
26.10.2019.
u 11:17

Iako bi mnogi pomislili da će Victoria poludjeti od ljubomore čini se da nju ova snimka nije ni najmanje uznemirila.

Na Instagram profilu profilu glumice Courteney Cox, kojeg prati gotovo 5 i pol milijuna ljudi, osvanuo je video koji je podigao mnogo prašine. Naime, video prikazuje zvijezdu 'Prijatelja' kako se zabavlja u jacuzziju u društvu oženjenog nogometaša.

Riječ je o Davidu Beckhamu koji je tijekom druženja s glumicom, kako se čini, doista uživao. -Previše smo hot za ovaj vrući jacuzzi - stoji u opisu snimke načinjene od dvije fotografije koju je do sada pogledalo gotovo 3 milijuna ljudi.

Snimka je iznenadila brojne obožavatelje. 'Što je ovo?', 'Što se tu događa?', pitali su se u komentarima. Mnogima od njih nije bilo jasno ni što je s Davidom i njegovom suprugom Victorijom, a onda se u komentarima javila i ona sama.

Iako bi mnogi pomislili da će Victoria poludjeti od ljubomore čini se da nju ova snimka nije ni najmanje uznemirila. - Jedva čekam! Šaljem vam poljupce - napisala je Vicki uz fotografiju s Courtney koju je njezin suprug podijelio na svom profilu. Time je svima jasno dala do znanja da ovdje nije riječ ni o kakvoj romansi i preljubu već o snimanju novih epizoda serije 'Moderna obitelj' koje cijeli svijet, pa tako i Victorija s nestrpljenjem očekuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije