Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadba na Šolti

Glumica objavila fotke s vjenčanja: Nadam se da ćete uživati u našoj sreći

Foto: Čitatelj
1/9
20.09.2018.
u 08:48

Ana Gruica i Boran Uglešić vjenčali su se u tajnosti prije mjesec dana.

Splitska glumica Ana Gruica prije mjesec dana na intimnoj ceremoniji uz prisustvo bliskih prijatelja i članova obitelji izmijenila je bračne zavjete s Boranom Uglešićem.

Nakon vjenčanja nije objavljivala na društvenim mrežama fotografije sa svadbe, ali je zato sada objavila cijelu seriju fotografija.

 

 

 

 

 

– Cijeli ovaj mjesec mislila sam kako ovo mora biti "tajno". Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i 
pozitivno – napisala je Ana uz prvu objavljenu fotografiju na Instagramu i dodala:

– Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj #onobitno Stoga počinjem ovo putovanje najljepšom slikom. Slikom oca koji čeka vjenčanje svog sina.

 

 

 

 

 

Otkrila je i kako su se vjenčali u romantičnom ambijentu dvorca Martinis Marchi na Šolti. 

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

 

Komentara 3

JA
JanezIQ45
10:48 20.09.2018.

Draga Ivana kad nakon zavrsenog studija novinarstva moras pisati clanke o ovakvim kreaturama onda si bez sumlje u zivotu vec puno postigla!

Avatar sindarela
sindarela
10:39 20.09.2018.

Uživat ćemo kad čujemo da imate 50 godina braka iza sebe inaće nemamo u čeme uživat stetno vam i uživajte

RI
rikavac
20:28 20.09.2018.

Zaboli me za neku stracu i slike sa njenig vjencanja. Sta ona predstavlja za drustveni zivot U Hrvatskoj da svako malo slike i clanak o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije