Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobno jahanje

Glumica Nicollette Sheridan pala s konja i ozlijedila glavu

nicollette sheridan
Reuters
07.01.2010.
u 09:04

Zvijezda serijala "Kućanice" jučer je hitno prevezena u bolnicu nakon što ju je konj izbacio iz sedla. Nicollette je jahala po jakom nevremenu bez potrebne opreme, a u padu je ozlijedila glavu.

Glumica Nicollette Sheridan, gledateljima najpoznatija po svojoj ulozi u serijalu "Kućanice", jučer je imala nezgodu na jahanju zbog koje je hitno prevezena u obližnju bolnicu.

Naime, 46-godišnja glumica galopirala je po jakoj kiši bez potrebne opreme blizu svog imanja u San Fernando Valleyju, a nervozni konj u jednom ju je trenutku izbacio iz sedla nakon čega je Nicollette završila u blatu i ozlijeđene glave.

Nakon kratkog vremena nepomičnu glumicu pronašao je njezin dečko biznismen Steve Pate koju je je odvezao do najbliže bolnice. Nakon detaljna pregleda Sheridan je puštena na kućnu njegu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije