Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlađe je slađe

Glumica nakon petnaest godina mlađeg dečka našla još pet mlađeg

Kate Beckinsale
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
10.01.2019.
u 16:07

Glumica je odlučila da ta primjedba neće proći nekažnjeno pa mu je odgovorila. -Ne, to je moja mama. Lako se zbuniti

Nakon dodjele Zlatnih globusa svjetski mediji prenijeli su da je glumica Kate Beckinsale viđena kako zabavu nakon dodjele napušta s mlađahnim Peteom Davidsonom, bivšim zaručnikom pjevačice Ariane Grande.

Naravno, odmah su krenule priče da 45-godišnja Kate nešto muti s 20 godina mlađim komičarom i glumcem, a ona se oko toga nije do danas nije oglašavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Kate je na Instagramu objavila staru fotografiju svoje mame, a jedan fan joj je komentirao: -Mili Bože, Kate. Ne Pete Davidson. Glumica je odlučila da ta primjedba neće proći nekažnjeno pa mu je odgovorila. -Ne, to je moja mama. Lako se zbuniti.

Njezin odgovor oduševio je mnoge, a glumica je dala do znanja da ne misli komentirati šuškanja.

Inače, nepoznati izvor za Page Six otkrio je da su Kate i Pete cijelu večer flertali i zajedno ispijali šampanjac, a nakon toga zajedno i napustili after party.

Kate ovo nije prvi put da se zagledala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se prije četiri godine razvela od redatelja Lena Wisemana,  prošle godine uživala je u društvu stand up komičara Matta Rifea koji je od nje bio mlađi čak 12 godina. No, ljubav nije potrajala pa je bila i u kratkoj vezi s petnaest godina mlađim komičarem Jackom Whitehallom.

Pogledajte video s osobama koji su uspjeli s četrdeset: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekineki
nekineki
16:53 10.01.2019.

"ki svinja mastan dzak" bi se reklo...

PR
prajdali100
16:53 10.01.2019.

Poslije šampanjca na redu je džidži- midži i tako to.Najbitnije je da Ga ona voli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije