Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMILIA CLARKE

Glumica na poseban način obilježila kraj snimanja 'Igre prijestolja'

Emilia Clarke
Foto: Instagram
1/4
20.09.2018.
u 16:35

Popularna Daenerys Targaryen iz "Igre prijestolja" tetovirala je na ruci svoje ljubimce, zmajeve Drogona, Rhaegala i Viseriona.

Emilia Clarke posebnim tetovažama obilježila je kraj snimanja serije koja joj je obilježila karijeru. Popularna Daenerys Targaryen iz "Igre prijestolja" tetovirala je na ruci svoje ljubimce, zmajeve Drogona, Rhaegala i Viseriona.

Glumica je priznala kako je imala "egzistencijalnu krizu" kada je prije dva mjeseca završilo snimanje serije, no sad kaže da se nikad nije bolje osjećala.  Glumica je na Instagramu objavila fotografiju iz poznatog tattoo studija Dr. Woo u Los Angelesu, a pokraj fotografije je napisala:

- Dr. Woo se pobrinuo kako ova mama nikad neće zaboraviti svoje bebe. 

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Samo ja
19:39 20.09.2018.

Preljepa,jednostavno preljepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije