Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeno zdravlje

Glumica Maja Petrin u 37. godini imala infarkt i "pala na postelju"

MAJA PETRIN
Arhiva VL-a
20.10.2009.
u 18:17

Iako se govori da je bivša zvijezda RTL-ove sapunice "Zabranjena ljubav" živjela zdravo, mirno i bez ijednog poroka, od njezina prijatelja Vladimira Tintora doznajemo da je probleme ipak, imala i ranije.

- Maja je danas dobro. Smije se i razgovara. Ona je velika lafica, ne može nju srediti niti šest srčanih udara - rekao nam je glumac Vladimir Tintor, prijatelj 37-godišnje zagrebačke glumice koja je prije nekoliko dana iznenada "pala na postelju". Iako se govori da je bivša zvijezda RTL-ove sapunice "Zabranjena ljubav" živjela zdravo, mirno i bez ijednog poroka, od njezina prijatelja Vladimira Tintora doznajemo da je probleme ipak, imala i ranije.

- Postojale su naznake, ali je Maja bila na pregledu i poduzimala sve što je trebalo. Infarkt nitko nije očekivao - rekao nam je Tintor, koji nad prijateljicom svakodnevno bdije.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nevera
Nevera
18:30 20.10.2009.

Samo ozdravi mi ti.... Drži se mala!

OB
-obrisani-
20:44 20.10.2009.

Pardon. Hrvatski hrvatski plural su usi, a na zagrebackom se moze reci i uha.

OB
-obrisani-
20:00 20.10.2009.

Mogla je pasti na postelju da ju je frajer bacil na postelju i onda i on skocil. U protivnom je pala u postelju. Uha me bole od nepravilnog hrvatskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije