Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreni intervju

Glumica konačno priznala: Jako sam zaljubljena u princa Harryja

Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
05.09.2017.
u 19:11

Meghan Markle dala je intervju za Vanity Fair u kojem je prvi put javno govorila o romasi s britanskim princom i dala je naslutiti da će se uskoro zaručiti

Prvi puta otkako se saznalo za njenu vezu s princom Harryjem glumica Meghan Markle javno je pričala o njihovoj romansi. U intervju za Vanity Fair priznala je kako je jako zaljubljena i prvi put je princa oslovila kao svog dečka.

Dala je naslutiti kako su na pomolu i zaruke te rekla kako  će svoju ljubavnu priču i dalje držati podalje od javnosti.

- Mi smo par, sretni smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kad ćemo imati što za reći javnosti, ali do tad ova priča je samo naša i nadam se da javnost to razumije - rekla je glumica. Ona i Harry nedavno su proslavili prvu godišnjicu veze, a o tome kako se nosi s medijskim napisima kaže:

- Svaki dan je izazov. Ti izazovi su novi za mene, ali imam podršku prijatelja i dečka. Novine ne čitam, a oni koji me poznaju znaju kakva sam i to mi je dovoljno - kaže Meghan.

Veza s princom nije je promijenila, veli Meghan, i ostala je ista osoba kakva je i bila. Svoju vezu je par u tajnosti uspio držati nekoliko mjeseci, a spojio ih je humanitarni rad.

Komentara 5

ZA
zagabria1
19:21 05.09.2017.

dušo nije ti tako lako uvaliti se. Moraš se potruditi malo više ipak je on princ. Pomoći će ako ne budeš izjavljivala ovakve bedastoće koje ti nitko ne vjeruje. Prava ljubav je tiha, mlada damo.

GU
General_U
19:37 05.09.2017.

ova dvojica prinčeva imaju bar koliko toliko ukusa što se tiče žena, sve je bolje od deve njihovog oca!!!!!

LU
Lujo123
22:37 23.09.2017.

Glumica konačno priznala: Jako sam zaljubljena u novce princa Harryja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije