Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u turskoj

Glumica koja je tijekom pandemije izgubila 30 kilograma pozirala u kupaćem pa poručila: 'Primijetila sam da sam se udebljala'

Foto: instagram
1/10
06.07.2022.
u 19:29

S novom je djevojkom Ramonom krenula na ljetovanje u Tursku odakle je pratiteljima objavila i novu fotografiju u jednodjelnom rozom kupaćem kostimu, a donji dio prekrila je bijelim pareom.

Australska glumica Rebel Wilson (42) tijekom razdoblja pandemije i lockdowna napravila je drastičnu fizičku transformaciju i izgubila više od 30 kilograma. Napornim treninzima došla je idealne linije, fokusirala se na karijeru i postala producentica, a nedavno je obznanila javnosti i da se zaljubila u ženu. S novom je djevojkom Ramonom krenula na ljetovanje u Tursku odakle je pratiteljima objavila i novu fotografiju u jednodijelnom rozom kupaćem kostimu, a donji dio prekrila je bijelim pareom. 

- Primijetila sam da sam se udebljala tri kilograma na ljetovanju. Izgubila sam svu samokontrolu. Ali znate što? Sutra mogu ustati i otići u teretanu, piti puno vode i jesti zdravo i voljeti sebe. Ne pomaže biti strog prema sebi, ali znam kako je osjećati se krivim i neugodnim nakon što pojedeš previše. Ali ako ste poput mene, samo znajte da vi niste samo vaša težina, vaša težina vas ne definira. Samo se trudite biti zdravi i ne budite strogi prema sebi, budite najbolja verzija sebe - podijelila je s pratiteljima.

Brojni pratitelji u komentarima su joj poručili da izgleda sjajno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Podsjetimo, početkom lipnja iznenadila je pratitelje priznanjem da je u vezi sa ženom. 

- Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza - napisala je 42-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj je sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom.

Rebel je tako javnosti i službeno priznala da je u vezi sa ženom, a s Ramonom se zadnjih mjeseci zajedno pojavljivala na brojnim događanjima i svi su mislili da su samo prijateljice. Zajedno su prošetala crvenim tepihom u ožujku na partyju Vanity Faira organiziranom nakon dodjele Oscara, a ova objava je oduševila njezine pratitelje i prijatelje koji su zaključili kako nikada nije izgledala sretnije.

VIDEO>>Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je iscenirala pljačku', Nikolina Ristović: 'Moji odvjetnici uskoro će se svima obratiti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije