Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJANA CAMILA

Glumica iz hit serije oduševila besprijekornom figurom kada se na snimanju filma skinula u bikini

Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
1/7
03.08.2021.
u 21:30

U filmu koji je najavljen kao "hitchcockovska komedija" o dvije djevojke koje se osvećuju naslincima glume još i Rish Shah te Maya Hawke. Nasmijana zvijezda serije "Riverdale" prošetala je plažom i pokazala besprijekornu figuru, na radost okupljenih fanova koje je pozdravila

Glumica Camila Mendes (27) podigla je temperaturu na ionako vrućoj plaži u Miamiju, kada se skinula u bikini na snimanju Netflixovog filma "Strangers". 

U filmu koji je najavljen kao "hitchcockovska komedija" o dvije djevojke koje se osvećuju naslincima glume još i Rish Shah te Maya Hawke. Nasmijana zvijezda serije "Riverdale" prošetala je plažom i pokazala besprijekornu figuru, na radost okupljenih fanova koje je pozdravila. 

Mendes je rekla da je pretrpjela diskriminaciju u Hollywoodu te da joj je na audiciji za likove latinoameričkog podrijetla rečeno "Ne izgledaš dovoljno Latina". Inače, glumica je rođena u Americi, a roditelji su joj Brazilci, te se identificira kao latinoamerikanka.

Foto: Profimedia

- Zaista cijenim kako su me ove dvije kulture stvorile. Ja sam Brazilka po krvi, sa svom širom obitelji Brazilaca, ali rođena sam i odrasla u SAD-u. Kad odem u Brazil, osjećam se kao Amerikanka, a u SAD-u uvijek shvaćam osobine koje me čine Brazilkom - kazala je u intervjuu za People. 

Mendes je izlazila s fotografom i redateljem Ianom Wallaceom od 2013., ali je raskinula vezu 2017. U lipnju 2018. pričalo se da je u vezi s srednjoškolcem Victorom Houstonom, što je potvrdila tijekom Beautycon festivala u Los Angelesu u srpnju 2018. Međutim, njihova je veza završila u kolovozu 2018. Zatim je u listopadu 2018. hodala sa svojim kolegom iz "Riverdalea" Charlesom Meltonom, ali je prekinula u prosincu 2019. Prema pisanju američkih medija, par je ponovno u vezi od lipnja ove godine. 

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

IM
imamohrvatsku
21:43 03.08.2021.

Uhhhh...ovo je žena! Divota!

MM
Marljivi mrav
23:05 03.08.2021.

Nebi se skido sa nje... 😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije