Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorica Popović

Glumica iz 'Boljeg života' otvoreno o odnosu hrvatskih i srpskih glumaca

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
19.09.2018.
u 08:54

Glumica koju pamtimo po ulozi tajnice Dare iz "Boljeg života" u Beogradu trenutno snima seriju "Pogrešan čovjek" koja se prikazuje na RTL-u, a čiji scenarij potpisuje Jelena Veljača.

Beogradsku glumicu Goricu Popović publika u Hrvatskoj najviše pamti po ulozi tajnice Dare u seriji "Bolji život", a sada je opet gledamo na RTL-u u seriji  "Pogrešan čovjek".

O novoj ulozi i suradnji s kolegama iz Hrvatske Gorica je pričala za Blic.

- Glumim Nevenku, to je kućna pomoćnica obitelji Crnković. Ona je jedna fina, topla žena koja je veliki prijatelj kuće. Osim što radi za njih, ona je kao neki dobri duh, pokušava pomiriti ukućane - objasnila je Gorica sve o svojoj ulozi.

Kaže kako joj nije problem snimati seriju i učiti tekst za svakodnevna snimanja i priziva svježije vrijeme jer joj najteže pada što je jako toplo i vani i u studijima u Beogradu gdje se serija snima.

Osvrnula se i na scenarij serije koji potpisuje Jelena Veljača.

- Divim se tome što može tako pisati i vuči konce za sve te likove i tako zaplesti radnju. Treba imati mašte i energije sve to smisliti i povezati. Sviđa mi se ta vrsta serija - kaže.

Na  pitanje postoji li nesnošljivost između srpskih i hrvatskih glumaca na setu Gorica odgovara:

- Taman posla. Moram vam reći da smo mi glumci taj odnos popravili. U posljednje dvije godine tri ili četiri puta sam gostovala u Zagrebu s predstavama Ateljea 212, a i oni gostuju ovdje. Mislim da umjetnici najlakše pronađu zajednički jezik. Drago mi je što sam sad upoznala neke mlade hrvatske glumce koje prije nisam poznavala, a tu su i neki koje poznajem. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije